Inga prov fram till 2008 :)

Allmänt
Ja, vi kommer inte ha prov fram till februari 2008. Nu kanske ni undrar varför vi inte kommer ha prov fram till 2008 samt att ni tänkter kanske nu på att den skolan jag går i är skit, men nej det är inte de. Jag ska berätta varför vi inte kommer ha, läs noga.

Denna vecka är vår sista vecka i skolan, för redan nästa vecka börjar APU:n, d.v.s praktiken. Det är då jag ska praoa på Ambulans i Södermalm (Linde). Men iaf, så vi kommer praktisera till vecka 50 och sedan kommer vi tillbaka till skolan vecka 51 som är sista veckan innan jullovet.
Efter en vecka i skolan är det dags för jullov, sen direkt efter jullovet har vi 4 veckors praktik som är till slutet av Januari.
Så vi är alltså tillbaka till skolan Februari 2008 och det är då vi kommer ha prov antagligen :). Men en sak, när vi kommer tillbaka till skolan är det bara 4 månader kvar till STUDENTEN, för det är då jag tar studenten hehe, va skönt det ska bli.

Men tro inte nu att jag kommer sova varje dag och ni pluggar fortfarande. Nej, så kommer det inte vara för jag ska plugga direkt efter sommarlovet till ambulanssjukvårdare :), och den utbildningen håller på i 4år. Men efter det kan jag vila och inte tänka på prov o.s.v haha, då är det jobbet man ska tänka på samt familjen om man har :).


Imorgon ska jag gå in och lämna en overall som blev lite fel. Alltså jag är ju tränare för Hammarby P95 och då får vi som är tränare tränings overaller, men av alla så blev det ett fel på min. Istället för att det ska stå P95 skrev de P96 så jag ska dit och be de ta bort P96 och att det inte ska stå något där förutom mitt namn Ferhat.

Men nu ska jag dra, ska kolla lite på TV, för det var länge sen man gjorde det haha p.g.a alla prov vi hade denna vecka samt förra veckan. Så ciao, kanske skriver in sen något annars gör jag det imorgon, ha det bra :).

MVH Ferhat

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Markus:

skriven

Shit va skönt för dig, men sen kommer det bli väl mycket prov efter att ni är tillbaka från praktiken? :)

3 Ferhat:

skriven

Tack det samma hehe :) ♥

2 Patricia Klinteberg

skriven

Ha en trevlig kväll! ♥