Mösspåtagning imorgon och RÖSTA

Allmänt

Har precis ätit och har just nu alltså lunchrast. På lunchen fick vi korvstroganoff med ris och den var jättegod.

Som många av er vet så har jag ju prov på alternativ medicin imorgon men nu är den flyttad till nästa vecka på fredag istället.
Vi har mösspåtagning imorgon och sen efter det ska alla 3or till flottsbro för att, ja, fira lite. Där kommer grilla o.s.v.
Så provet skulle vara vid 15.00 men eftersom att alla ska till flottsbro efter mösspåtagningen så hinner vi ju inte göra provet för vi måste ju åka hem för att byta om, hämta lite mat o.s.v Så därför frågade vi läraren om hon kunde flytta den och hon sa att det gick att göra det.

Nu behöver jag inte plugga på det idag, får kanske börja plugga lite på rehabilitering istället haha. Har prov på rehabilitering nästa vecka, på tisdag.

Ni kan bara inte fatta hur mycket vi, 3or, har att göra nu. Vi har många uppgifter att göra som ska nästan lämnas in samtidigt :S och sen är det 3 prov kvar, två av de är troligen jätte stora :(. Men aja, det är bara att fortsätta plugga för snart är det över.

BLOGGTOPPEN ÄR NOLLSTÄLLD JUST NU. SÅ RÖSTA, ALLA GÖR DE. FÖR NU MÅSTE JAG BLI ETTA DENNA GÅNG. SÅ HJÄLP TILL OCH RÖSTA.
TACK TILL ER SOM RÖSTAR, NI ÄR OTROLIGA.

( Klicka på bilden för att rösta )
image138

RÖSTAR NI DAGLIGEN PÅ MIN BLOGG?
SKRIV DITT SVAR I KOMMENTARSFÄLTET. SENARE IKVÄLL SKRIVER JAG UPP ALLA SOM RÖSTAR PÅ MIN BLOGG DAGLIGEN.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Emma:

skriven

Haha, nej, jag röstar inte. Jag ska ju bli etta! ;) *mohaha*