Bra match mot Lidingö

Hammarby P95

Halloj alla glada läsare. Hur mår ni? Själv mår jag jätte bra. Det är så varmt ute och just nu är det 27 grader, shit. Men iaf, idag var det ju match mot Lidingö. Matchen gick ju förstås bra men inte på första halvlek då Lidingö gjorde första målet. Det var bara tur mål eftersom att Dado (målvakten åt höger på bilden) tappade bollen. Innan de gjorde mål hade vi ca 10 frilägen men lyckades aldrig få bollen i mål, så anfallarna måste träna på avslut. Innan första halvlek tog slut lyckades vi iaf göra 1-1 och då var det  Pontus som gjorde målet.

När det blev första halvlek så pratade Raul och Dennis med laget om hur då¨ligt de spelade första halvlek. När Raul väl hade snackat klart så såg man direkt på spelarna att de ska nu spela bättre och göra fler mål. Det blev faktiskt så också. Redan 24 sekunder efter att andra halvlek startades så gjorde Jonathan mål och nu blev ställningen 1-2. Därefter kom bara mål efter mål, jag hann aldrig med när de gjorde mål o.s.v. Haha, men vi spelade iaf bättre under andra halvlek och lyckades göra 9 mål. Så vi vann nämligen med 1-10.
De som gjorde mål var: Jonathan 2 mål, Dennis 2 mål, Pontus 1 mål, Fethi 1 mål, Emil 1 mål, Chrisitan 1 mål, Fredrik 1 mål, Deny 1 mål. Kul att vi vann denna match :).

Några bilder:

Nu är jag så hungrig så jag ska till grillen och äta. Mamma är nämligen inte hemma så vi ses senare. Ska också berätta något som hände påvägen till matchen haha.