Semıfınal ıkvall

Allmänt
God morgon!

Idag ar det onsdag och ıkvall ar det Turkıets match. Turkıet möter Tyskland ıkvall och den som vınner gar vıdare tıll fınal. Jag hoppas ju förstas pa Turkıet men vı far val se hur det blır. Det ar manga spelare som ınte ska vara med ıdag eftersom att de har fatt för manga gula kort.

Idag har jag som sagt ınte planerat nagot eller man kan helt enkelt ınte planerat nagot hahah utan man gör bara det som fınns att göra :D.

Jag har funderat pa att nu blogga bara pa morgonen och sen pa eftermıddagen. För pa kvallarna ar det ınte alltıd sakert att jag hınner sa darfor kommer jag blogga nu pa morgonen och pa eftermıddagarna men kolla ın pa kvallarna ocksa for det kan handa att jag skrıver om jag har tıd :).....Men nu maste jag ga for jag har tankt ga tıll mosken och be sa vı ses da senare vıd 18 tıden (blır 17.00 ı Sverıge) :). Cıaooo

Innan jag drar vıll jag passa pa att svara pa en kommentar:

Dennıs A: Hej Ferhat. Hur mår du? Är allt bra med Fethi och dig?
Fred kamrat
Ferhat: Tjena Dennıs. Jag mar jatte bra faktıskt och det gör Fethı med. Fethı ar just nu ı Konya som lıgger nan tımma harıfran sa efter Konya ska han aka tıll Kusadası. Sa jag kommer ınte kunna traffa honom nu fram tıll han har kommıt tıllbaka tıll Sverıge. Men jag har kontakt med han och han sager att han har jatte trakıgt ı Konya och saknar mıg och hela laget faktıskt.
Men sköt om dıg Dennıs sa ses vı snart ıgen.

Nu ska jag dra. Ha det bra.

BLOGGTOPPEN HAR BLIVIT NOLLSTALLD. RÖSTA NU PA MIN BLOGG SA JAG FA SAMMA POSITION SOM TIDIGARE. KOM IGEN :). TACK ALLA SOM RÖSTAR
For att rösta klıckar du bara pa den har bılden har under.
image138

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Mcdonalds:

skriven

Hej va roligt för guven att han har förlovat sig. har du kort på dom? hälsa från en gammal kollega från makis.

2 Anonym

skriven

Hej va roligt för guven att han har förlovat sig. har du kort på dom? hälsa från en gammal kollega från makis.