God morgon

Allmänt
Halloj, hur mår ni idag? Hoppas att ni mår jätte bra idag :).

Vaknade för 1 timme sedan efter att två personer från Botkyrka Byggen kom hem till oss för att kolla på ventilationen. Men varför så tidigt för? Jag som tänkte sova länge idag och dröma lite skönt men sen så kommer plötsligt två personen och stör. Så det var jobbigt att vakna så tidigt.(.....haha).

Efter det kunde jag inte sova så var tvungen och sitta vid datan. Men så ringde mamma mig och sa att jag måste gå till Vivo för att köpa bröd, vetemjöl och lite andra saker. Jag blev ju förstås sur, först vaknar jag tidigt pga två personer sen efter det när jag vill sitta och vila så ringer mamma och säger att jag måste gå till affären. Så jag blev sur och sa till mamma ''Jag tänker bara köpa bröd och ingenting mer för jag orkar inte''. Men så blev det inte heller, när jag kom till affären ringde jag mamma och sa ''Vad ska jag köpa nu? säg allt så jag inte behöver komma tillbaka sen''.
Så jag köpte det hon sa, vetemjöl, bröd, jäst m.m.

Nu är jag både trött och hungrig så jag tänker äta nu. Kommer dö snart om jag inte får i mig mat :) men vi ses om en stund

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Jessi:

skriven

God morgon :)
Fin blogg du har!

Hm.. ventilations människor kommer alltid tidigt :P

3 Jessi:

skriven

svar: Jodå, det rullar på :) Är ganska glad idag, för jag och två kompisar ska ut och resa idag! Eller vi ska dock bara till Linköping över helgen, men det är alltid kul att komma bort lite! :)

Hur är det med dig?

2 Jessi

skriven

svar: Haha ja visst är det! :O Förstår dem inte att folk sover..
Dem gör det säkert bara för att jävlas :)