DN intervju snart

Media
Halloj alla :)

Kom precis hem. Nationella provet på Matte B gick faktiskt så där. Första delen av provet var hur lätt som helst men den andra var inte lika lätt faktiskt. Det var jobbiga frågor, uppgifter o.s.v så jag hoppade över många tal :P. Men jag tror att det blir G och inte VG som jag tidigare trodde att jag skulle få :P.

Efter att jag var klar med provet åkte jag genast hem. När jag var i Fittja kom jag på att jag måste klippa mig så jag gick till frisören och klippte mig. Så nu är jag nyklippt ock ska snart byta kläder för jag ska ju bli intervjuad av DN (dagens nyheter) och att jag kommer med i tidningen. Intervjuet handlar om hur vi elever, som går i trean, firar inför studenten :P dvs klasskiva o.s.v.
Jag ska vara i Thorildsplan kl.15.00 så jag måste då åka från Fittja runt 14.00. Så nu ska jag bara byta om kläder o.s.v och därefter ska jag iväg.

Jag bloggar när jag har kommit hem, inte helt säkert att jag hinner blogga för sen ska jag ju till träning också. Så antingen bloggar jag efter intervju, som kanske blir vid 17 tiden men bloggar jag inte då menas det att jag inte hann. Då bloggar jag när jag har kommit från träningen.

Men måste byta om nu så vi ses sen :)

Vad ska ni göra idag?


RÖSTA PÅ MIN BLOGG :)
image138

Kommentera inlägget här: