God kväll

Allmänt
Halloj. Nu har jag kommit hem och är faktiskt jätte trött. Dagens träning gick jätte bra och alla var som vanligt grymma. Man ser verkligen att de är på form inför matchen som de ska ha på lördag, då de möter Boo FF. Denna match är den sista sanktan matchen för sen är det sommarlov. Efter sommaren så fortsätter säsongen.

Imorgon ska jag på den där treornas dag. Där kommer vi ha en massa olika tävlingar som är både jobbiga och roliga. Vi ska vara 09.00 i Flottsbro och vi slutar väl runt 15.00. Jag vet inte vad det är för tävlingar o.s.v för inga treor får veta det förrän man har kommit dit. Men det verkar som om att det kommer vara en kul dag och detta är det sista vi alla treor gör tillsammans innan studenten. Tar f*n studenten på måndag, 2/6. Imorgon ska jag försöka ta så många bilder jag kan, så som jag tog idag men det kommer troligen blir mer än så.

På tisdag, dagen efter studenten, så kommer jag lägga en massa bilder på bloggen. Då kommer det vara bilder på champagne frukosten, student lunchen, utspringningen samt på slutskivan. Så det kommer att bli en massa bilder, kommer också lägga upp det på facebook. Så det ska bli hur roligt som helst att efter 12 år äntligen få ta STUDENTEN.

Men nu ska jag kolla på ''Speed'' som går just nu på TV6. Så vi ses imorgon på morgonen. Ha en bra kväll alla.

image138

Kommentera inlägget här: