Anonym

Allmänt
Var hos pappa nyss och kom precis hem. Eftersom att han inte hade så mycket tid på sig så tog han oss bara till McDonalds där vi åt därefter tog han hem oss och han åkte till jobbet. Nu sitter jag här hemma och kolla igenom alla anonyma kommentarer jag får och har fått. För det första så kan jag bara berätta att jag ser era IP ADRESSER.
För några dagar sedan skrev nån anonym person om att den älskar mig o.s.v och hon har hållt på i några dagar.  Efter några dagar fick jag fram vem det var genom IP adressen. När jag frågade personen så vägrade hon erkänna men jag är säker på att det är hon. För en stund sedan fick jag ännu en kommentar från en anonym där personen skrev ''börja jobba sätt dig på huk jävla hora sug min KUK'' där fick jag fram vem det var också, nämligen min EX Sandra.

För er som undrar hur jag fick fram att det var just min EX Sandra o.s.v var att jag kollade igenom alla mina kommentarer. Det första jag tittade på var IP adressen på den anonyma personen. Sen sökte jag igenom bloggen med den IP adressen och fick fram att det var min EX eftersom hon tidigare hade kommenterat på bloggen där hon skrev sitt namn, hon var då inte anonym. Men som sagt, för er som håller på med sånt här blir förstås blockerade. Ni som blir blockade kommer alltså inte kunna kommentera nu längre. Ni får helt enkelt skylla er själva.

Du (anonym) som skrev nyss om Foo. Han vill säga något till dig:
az çıma boş dantıkıma..ja skriver en sak millet ake xa dartıxe..
för d andra..jag driver bara.. dessutom så komenterar ja för ferhats skull...många kommenterar ju inte..förväntar du dig att man bara ska vara seriös när man ska komentera på blogg...du ska gå hänga dig..+ d säkert du som skriver allt d där..tönt skriv namn istället..vem fan försöker du lura....

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Patricia:

skriven

Håller med dig och Foo. Anonyma är så jävla fega.

3 SaLLa:

skriven

hey. aa jag e ferhats ex sandra. men inte jag som skrev. de va min kompis som brukar läsa. ska säga till henne. men aja va ska man göra. jag har sett andra som håller på skriver ferhat jag älskar dig åså. men jag vet att de bara vill skojja.

5 foo:

skriven

fethi tare lugnt...ayba peee

7 sara:

skriven

weee va ci? min tistaki anlamisnakir:P bene min kulla:P bu ne yaaa?

2 Mange

skriven

Hah hah... könsförvirrat ex du har.

4 Benne

skriven

haha tjejer och grejer ferhat

6 foo

skriven

riktig man fethi skyddar sin bror...afferim men tare lugnt me orden hahaha nuxaş