Lolo Chanko

Allmänt
Vad ska jag börja med, jobbet eller matchen? Hmmm vi tar jobbet först då :). Igår börja jag kl.22 och skulle jobba till kl.04. När jag var på väg till jobbet kände jag på mig att det inte skulle gå så bra eftersom att jag höll på och blev förkyld. Men när jag väl kom fram så kände jag att jag har blivit sämre och har blivit verkligen förkyld. Jag stod i kassan i en timme men efter var jag tvungen att lämna kassan och backa Ekrem istället för jag klarade inte av och stå vid kassan. Så jag fick diska, torka bordet o.s.v men efter några timmars jobb så skickade min brosha mig hem. Som tur mår jag bättre nu för jag drack mycket te både hemma och på jobbet haha. Så jag hoppas att jag är frisk redan imorgon :), var ju föryld förra veckans också XD.
Juste, glömde säga att jag träffade Lolo Chanko (han som spelar i Hammarbys a-lag) igår på jobbet. Han stod vid en kassa sen så gick jag fram och hälsade på honom haha. Här får ni en bild på honom:
Klicka på bilden


Nu över till dagens match. Laget mötte idag Boo FF som ligger 3:a i serien och är bara en poäng före oss. Då det var viktigt att vi skulle vinna matchen om vi ska bli 3:a.
Uppvärmningen gick bra och jag hade en känsla på mig sen förra veckan att vi skulle vinna över Boo FF och det gjorde vi faktiskt. Första målet kom redan efter 10 SEKUNDER och det var Fethi som gjorde målet. Vi spelade bra men kändes som om att vi var inte så koncentrerade. Vi spelade alltså inte så bra som vi annars brukar göra men vi klarade av i alla fall. Vi vann matchen med 7-0 och mållskyttarna var Fethi 1 mål, Pontus 2 mål, Atsko 1 mål Ronny 1 mål och Dennis 2 mål. Så det var kul med seger och vi blev 3:a i serien. Den här matchen var den sista för säsongen så nu är det bara turneringar som gäller. Vi är redan bokade i två turneringar och vi satsar på att vinna de, men vi får se hur det går :).

Nu tror jag att jag ska ta och dricka varmchocklad och titta på TV så vi ses senare på eftermiddag :).

Hur hade ni det igår?
Kommentera

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 XD:

skriven

tråkigt att du blev sjuk men lite friskare i alla falla .

2 Anonym

skriven

Hoppas du får en fin söndag! :D