Kårhuset igår

Allmänt
God morgon bloggen. Har ni sovit bra? Själv har jag sovit jätteskönt men konstigt att jag känner mig jättepigg när jag sov i bara 6-7 timmar. Brukar ju annars vara helt slut på morgnarna. Men det kanske är så att redbullen, jag drack igår, börjar verka nu haha. För igår blev jag i alla fall inte pigg när jag drack redbull :P.

Igår var jag som sagt med Maria, Sophia, Ronja, Hok-Jan och Jessica i Kårhuset och vi hade otroligt kul faktiskt. Vi satt och snacka och gjorde allt möjligt. Som tur blev ingen av de jag var med full för annars blir det så tråkigt. Själv dricker jag ju inte alkohol.
Runt kl.00.30 började jag känna mig segt och var hur trött som helst. Jag typ gäspade varje minut så jag köpte RedBull för att hålla mig vaken men det hjälpte faktiskt inte så mycket :S. Men vi hade som sagt jättekul, Maria och Sophia tog en massa bilder så jag lägger upp när jag har fått tag i bilderna =).

Idag är det lördag och jag ska plugga med Maria, Sophia och de andra. Vi ska vara ute i Marias gård som igår, det var både skönt och kul. Så det blir som sagt bara plugg idag. Det går hittills jättebra men det kommer gå ännu bättre om vi pluggar varje dag från och med nu haha.

Dags och äta frukost nu, vi ses senare =).

Kommentera inlägget här: