Skönt väder idag

Allmänt
Vilket väder det har varit här idag, har varit otroligt varmt. Nu verkar solen äntligen vara tillbaka så det är bara att börja sola igen imon =).
Var hela dan i stan med några kompisar och jag har haft rätt kul faktiskt fastän att vi bara satt utanför internetcafét haha. Men jag vill fortfarande åka till Sverige :P.

Efter att jag bloggade gick jag och kompisarna till min pappas morbrors pizzeria och åt pizza, min första pizza här i Turkiet. Sist jag åt pizza var för ett par månader sedan. Jag har aldrig ätit i Sundsvall och jag vet inte varför. Men men, jag åt tonfiskpizza och det kosta 6 YTL (ca 30kr), billigt va? :)
Gott var det men tråkigt att man inte fick lite mer sallad :P

Efter maten orkade jag inte göra något så det var bara att gå till internetcafét igen. Där satt vi och snackade för det mesta om min blogg :). Alla älskar min blogg haha. Mina kompisar läser i alla fall min blogg, speciellt Benne (aka Ismail, Haci m.m på kommentarerna) =).

Vid kl.19 (18 svensktid) gick jag med Firat och Ercan hem till Firat för att hoppa på studsmatta. Haha, där var det riktigt kul. Vi hoppade typ i nån timma och tillsist orkade jag inte och bestämde mig att gå hem istället.
Nu har jag funderat på att skaffa en också för det är ju kul och hoppa på det när man har tråkigt =). Men det får jag köpa nästa gång vi kommer till Turkiet.
Här får ni några bilder på när Firat hoppar och gör bakvolt:



Nu ska jag hem till mormor men vi hörs ikväll, kommer blogga då =).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Firat:

skriven

Har din kusin\kompis köpt studmattan i turkiet isåfall vart?