Injektion

Allmänt
God morgon!

Funderade på att blogga igår kväll men jag orkade inte var jag jättetrött. Jag gick nämligen till Gold's Gym med Beti och tränade boxning. Det var en kul träning men otrolig jobbig. Vi började med att springa för att värma upp och samtidigt gjorde vi jobbiga övningar. Sedan när vi kom till själva boxnings övningar var jag då typ redan slut, haha. Men man kämpade på och efter en timme var jag helt slut att min kropp skakades, jag lovar. Så aldrig mer boxning för mig haha.



När jag hade duschat, ätit och vilat efter träningen så gick jag upp till Beti och pluggade lite. Blev inte så mycket plugg för jag var som sagt trött efter boxningen. Så jag gick hem tidigt och sov istället.

Idag är det tisdag och vi ska vara på KTC och lära oss att ta injektioner. Då pratar jag om injektioner som man ger på buken, låren och de. Jag läste igår i medicinska boken och det är mycket man ska tänka på innan man ger en injekion. Det verkar inte så svårt men vi får se hur det går när jag väl står där i klassen med en injektion docka framför mig.

Tiden bara rinner iväg, bäst att jag äter frukost nu och gör mig i ordning inför KTC. Vi hörs senare, jag slutar ganska sent idag.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 george:

skriven

Tjena Ferhat , dagens fråga = Ber du ? alltså är du religiös ?

3 FERHAT - Studerar till sjuksköterska:

skriven

2 george

skriven

Tjena Ferhat , dagens fråga = Ber du ? alltså är du religiös ?