Tack EFI

Allmänt
Har känt mig så otrolig stressad idag. Det var just efter att jag vaknade så sent på eftermiddag och märkte att jag har ju mycket saker att göra idag för imorgon åker jag till Stockholm och har inte tid då. Så efter att jag gick upp från sängen och bloggade gick jag genast till OKQ8 och hämtade mitt paket. Jag öppnade inte paketet förrän jag kom hem. När jag öppnade låg det en rakhuvel med raklödder. Det var nämligen företaget EFI som hade skickat det till mig. Jag säger bara tack. Jag kommer testa rakhuveln nästa gång jag rakar mig. Tack ännu en gång :)


Tack :)

Efter det kom jag hem och lagade mat, fick bli oxpytt igen. Därefter städade jag lägenheten eller jag är ännu inte klart. Ska bara damma och dammsuga. Sen är jag klar med städningen. Om jag orkar så ska jag plugga en stund också inför metodövningen imon. Då ska vi träna och sätta in kateter.

Juste, imorgon åker jag till Stockholm. Jag förstår att ni fortfarande undrar varför men det får jag inte tala om än utan det kommer ni märka om ett tag. Så på fredag åker jag tillbaka till Sundsvall.

Nä, nu måste jag fortsätta och städa. Vi får höras imon morgon. Ciaoo :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Klippar du aldrig håret?

2 Caroline

skriven

Jag ska titta på This is it på bio =) Själv?