Russian

Allmänt
Nu har jag tagit lite break från plugget och sätter mig istället här framför datorn och lyssnar på musik :).

Jag titta för en stund sedan igenom alla bilder jag hade tagit med min digitalkamera. Man hittade ju en massa roliga bilder som jag hade tagit både här i Sundsvall och Stockholm. Men det var en bild som jag hittade på mig och som jag verkligen blev chockad över. Bilden togs förra året, den 12 augusti, när jag gjorde en magic trick. Men kan ni gissa vad i bilden som gjorde mig så chockad??? Nää, tror inte ni kommer kunna gissa rätt. Här får ni bilden:

Ser ni min arm? Kan inte fatta att jag har varit så smal och det var bara för ett år SEDAN. Men sen så ska ni inte glömma att jag inte åt så bra förut för jag kände mig typ aldrig hungrig :/. Folk sa jämt till mig att jag är smal och borde äta men jag själv såg mig inte smal. Men jag kan fortfarande inte fatta att jag hade så smala armar, helt sjukt.

Sen jag har flyttat har jag förstås ätit bättre. Vad det beror på vet jag inte riktigt men sen så har jag ätit mycket skräpmat att det kanske fått mig att gå upp i vikt. Om man tittar på min vikt nu jämfört innan jag flytta så har jag gått upp 8 kg vilket jag är glad över. Mina armar ser bra ut, kroppen ser bra ut och själva jag ser bra ut ;). Sexig och snygg ni vet haha. Den här bilden nedanför tog jag i fredags så ni kan ju jämföra mina armar där med bilden ovanför, HERREGUD säger jag bara:

Fredde och jag i fredags

Så ja, det var de. Se hur allt kan ändras på bara ett år. Men nu ska jag sitta och dricka min favorit te, Russian Earl Grey. Vi hörs kanske senare ikväll, om vi inte gör det så hörs vi imorgon :D. Ciaooo

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 bella:

skriven

jo jag hade det kul :)

okej låter ju inte dirket jätteroligt haha, men går det bra med pluggandet ode nu när du ska bli sjuksköterska? :)

3 Stefan Bengtsson:

skriven

man ser tyvärr inte så mycket av dina armar men man ser dock på den andra att du är vältränad :)



kram!

5 STEFAN:

skriven

TJA!! JAG TYCKER DIN BLOGG SUGER!!!

7 ebbaho:

skriven

japp, dudå:)?

2 xayal

skriven

aj då, jag hoppas att det går bra= )

4 mohammed

skriven

din blogg förstör folks liv

6 Tess

skriven

Läser du till sjuksköterska på mittuniversitet? :P

8 Anonym

skriven

eeuuuw!!!! asså fett smal:O