Äntligen

Allmänt

Nu är jag tillbaka :D

Kom precis hem och har gjort tentan nu. Känns både bra och dålig. Jag svarade på alla frågor förutom två då. Men samtidigt ska jag inte säga att jag är 100% säker på att jag klarar för det är jag inte. Så klarar jag inte det här är jag då säker på att jag kommer klara omtentan. Men men, inte ska vi börja prata om omtentan när jag precis har gjort ''ordinarie'' tentan :P. Aja, nu måste man vänta i 3-4 veckor innan man får resultatet om tentan.

Idag åker jag äntligen ner till Stockholm. Ska bli så skönt att få åka bort härifrån och få istället träffa glada och trevliga människor som familjen och de :). Den här gången ska jag åka med buss ner till Stockholm eftersom att tåg till Stockholm är inställda pga vädret i Stockholm haha. Det snöar mer här i Sundsvall än i Stockholm och det är inga problem här men i Stockholm har det blivit värsta problemet :P. Men men, bussresan tar 5 timmar och förhoppningsvis finns det internet och då kan jag chilla och blogga som vanligt :D.


Att det aldrig ska ta och sluta snöa!

Nu ska jag diska och städa lite här i lägenheten. Blir ingen storstädning för det har jag faktiskt inte tid med. Så det blir en snabb rensning och diskning, sedan måste jag ner till stan för att käka så jag inte blir hungrig på bussen :P. Men vi hörs senare i alla fall, ska försöka svara på alla era kommentarer nu också ;).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Yasemin:

skriven

hade tenta i företagsekonomi & det gick jättebra :)

3 BiggerThanMe:

skriven

SV: Joo det är bra ^^

Det har börjat töat här nu så det typ... regnar xD

2 S

skriven

Okej.



Vad ska du göra i stockholm då? :)



Den här helgen blir slappa med film och mysa. :P

4 Mariah

skriven

trevligt att hälsa på familjen.