Acceptera helt enkelt min åsikt!

Allmänt
Har fortfarande bloggpaus till 29 augusti men känner för att jag måste få bara skriva av mig. Sedan jag medverkade i Aftonbladets inslag om Michael Jackson och den publicerades på hemsidan och youtube tog många kontakt med mig på Facebook. För det mesta var det personer som höll med mig men sen var det några som skrev så som att jag är dum och galen för att jag tror att han lever. Men jag förstår inte varför de inte accepterar att alla har olika åsikter och tankar? Jag tror han lever och folk bör acceptera det. Jag accepterar ju folk som tror att han är DÖD. Men en sak, de som kallar mig för galen person bara för att jag tror att MJ lever så tycker jag att de är lika galen för att de tror att han är DÖD!!! MIN ÅSIKT!

Efter inslaget ringde P4 Extra mig och de intervjuade mig kort angående det här och idag, när jag var på väg hem från jobbet, ringde Rix FM mig och gjorde en intervju om det här också. Där kunde jag prata ut mer om Dave Dave. För många frågar mig hur jag kan vet att han INTE har opererat sig igen och kanske därför ser annorlunda, alltså Dave Dave. Men då är min fråga, varför går han inte ut i media och berättar att han har gjort ett par operationer till om det är så att han har gjort det, alltså den riktige Dave, för hela världen pratar ju om honom. Men han har inte gjort det och detta bevisar att det är MICHAEL JACKSON. Sen så har Dave Dave aldrig visat sig för media och hur kommer det sig att han plötsligt gör det då? Sen kan man väl förstå också varför han har just fejkat sin död, jo för att illuminati och andra människor är efter honom för att DÖDA honom. Så där är en annan anledning till att han kan ha fejkat sin död. Det går rykten om att Dave har visat sig för två MJ fans för att ''bevisa'' att han inte är MJ. Men vem ska gå och tro på de två, varför kan inte Dave gå ut i media istället än att vända sig till två fans bara? Som sagt, DAVE DAVE är Michael Jackson enligt mig själv.
Det är mycket saker jag skulle vilja skriva ner men det har jag inte tid för tillfället. Efter sommaren kommer jag lägga upp både intervjuet från P4 och Mix Megapol om de lägger upp det på deras hemsida. Så vi hörs i slutet av augusti månaden, HA EN TREVLIG SOMMAR ALLA!

Här får ni ännu en gång mina bevis på att Dave Dave är Michael Jackson


Här är intervjuet med mig på Aftonbladet

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Mjalive:

skriven

Han lever :)

3 Jayed:

skriven

Om den här Dave Dave nu är Michael Jacksson, varför skulle han vilja vara med i TV och prata då?? Det ökar bara risken att hans bluff blir påkommen? Om man fejkar sin död så vill man nog fly undan, inte klä ut sig som en annan person och delta i TV. Tänker du efter lite så hör du nog själv hur sinnessjukt det låter...

5 Melissa:

skriven

HAHAHAHHAAHAHHAHA såg dig nyss på aftonbladet. shiihooohiooh..

FAN VA SÖT DU E!!!!

7 emelie:

skriven

jag håller med dig till 100 % att MJ is alive! Inget snack om saken liksom! Plus alla har sin egen åsikt och i Sverige har vi yttrandesfrihet så du säger exakt vad du vill och tänker!



ses i augusti ferhat!

länkat dig i min blogg.

9 Sara:

skriven

Jag tror samma som dig ;)



Dave Dave pratar EXAKT som Michael Jackson och det du sa i videon stämmer !

11 Amanda:

skriven

sv; jo jag har sökt mkt och tror han lever. :)

det knasiga är bara att två fans tillslut fick träffa dave och han var mycket längre & så ...

finns mer bevis på att han lever än bevis på att han är död. finns ju en film när dom ska flytta över "kroppen" men det finns ingenting under 'lakanet' , helt platt !

13 Micaela:

skriven

Jag håller med dig till 100%.. Bevisen talar klarspråk.. M J lever, det har jag sagt från början och det var skönt att se någon annan sticka ut huvudet och säga samma sak, direkt i media..

15 breiten:

skriven

jag tror inte du är galen, men börjar tveka. I filmen där Dave Dave intevjuvas (efter mj's så kallade död) då kan man se hur hans fingrar är halva, vilket mj's inte är aja :) fortsätt som du gör!

17 Danielle':

skriven

Jag tror både och..det finns många bevis på att han är död men även många bevis som du t ex tar upp i klippet här som gör att jag tror att han lever..

Michael levde också ett mycket svårt och komplicerat liv så jag kan förstå om man ville gå under jorden..

19 My:

skriven

Intressant teori! :)

21 Lisa:

skriven

känner att det kanske vore konstigt att de hittar hans kropp och sen så skulle de inte garantera att det var han? Jag menar, Dna?

23 Elin:

skriven

Japp, jag såg den igår.

Är ett stort mj fan.

Jag vet faktiskt inte vad jag tror.

Vad du har kommit på är ju otroligt.

Och det får mig att tro mer på att han lever.

För rösten är ju sjukt lik.

Så jag är nog på 50/50 faktiskt.

Men mest på att han faktiskt lever.

Han hade ju stora skulder så drf kunde han ju fejka sin död?

Jag vet inte faktiskt men jag tror han lever .

/elin<3

25 linda:

skriven

hej hur mår du idag? :)

27 Charlotta:

skriven

Jag fick helt klart tankar om Michaels död när jag såg klippet med dig. Men jag tror nog fortfarande att Michael faktiskt är död, det känns för otroligt att han skulle fejka sin död och allt det där. Men det är ju inte omöjligt och jag tycker det är puckat av andra att banka ner på dig p.g.a. din åsikt, alla tror och tycker olika. De har för mycket fritid de som tycker du är galen. ;) Mvh Charlotta

29 laaaaale:

skriven

jo jag såg det. Jo jag vet, det är likt. Men seriöst . tror du av hela ditt hjärta att han lever? Tror du att han inte har något annat för sig än att fejka sin död för ALLA nära och kära osv .. seriöst? Ja kan hålla med om att han hade det jobbigt och det kan ha varit en anledning. DaveDave ´, det där med ögonen, är kanske konstigt. Men näsan? Kom igen, man ser att det är ur en annan kameravinkel. DaveDave genomgår operationer för att se så normal ut som möjligt. Hade inte du gjort det? Det tror jag. Det är media som förstorar allt, och så är det fans som gör saker och ting ännu större! Men du har din åsikt och jag min. Jag älskar Michael Jackson, är ett så stort fan utav honom. Kommer alltid att vara det och jag önskar att han levde det gör jag verkligen. Som jag sagt till många andra - jag tror på det när jag ser det, när jag ser en ny bild på honom eller en ny video. Tills dess hoppas jag Kungen of Pop vilar i frid. (v)



fin bogg btw!

31 Louise Hultman:

skriven

Jag håller verkligen med dig. Jag har aldrig haft en känsla inom mig som bekräftat att Micheal verkligen är död. Jag fick ett chocktillstånd när jag läste på Aftonbladet att han var "död". Men dagen efter så kändes det fortfarande som att han levde. Jag fick ingen koppling riktigt. Och folk som säger "men hans familj då, hur skulle han kunna göra så mot dem?" ser man på hans familj på begravningen ser man att de faktiskt får fram ett leende lite då och då,som att de vore med på hela grejen liksom. Sök på Youtube, för det är faktikst sant. Jag har aldrig tänkt på det tidigare, så när jag såg klippet blev jag enormt chockad.

33 Anonym.:

skriven

Illuminati, finns inte okej, den blev nedlagd för länge, länge sedan. Det vet du, btw, ni som tror ögat i pyramiden är Illuminati, så är det fel. Det är såkallat allseende ögat. Om illuminati finns det konspirationsteorier. Det är inte ens bevisat att dem finns, så. Han kanske fejkade sin död, and? Han vill vara ifred, och låt han vara, fuckfaces.

35 Julia:

skriven

Han lever. :D Hittade ett klipp på youtube där riktiga Dave Dave pratade, han hade helt annan röst!

37 amanda:

skriven

varför skulle michael jackson vilja visa upp sig som dave dave på en intervju ? , jag menar varför gick ens michael jackson utklädd t dave på intervjun och nt självaste dave dave själv ?

jag tror att det du säger är sant men förstår bara inte varför michel skulle gå med på att göra en intervju när han är död för att median är så hård och det vet han själv så då förstår han väl att han kommer bli avsöjad?

39 muskael:

skriven

han lever jag tror dig!:)



41 jonte:

skriven

Jag tror att han lever nu. Efter det du har visat oss....



Och han har ju anledningar till att göra det också.

43 Rita:

skriven

Vet du vad :D JAG TROR DEJ!



Jag är 100% säker på att MJ är Dave Dave ;) Du har helt enkelt RÄTT :)

45 Pompom ღ:

skriven

Sv: Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro :/



Jag tycker att folk bör acceptera att du får ha din åsikt. Fattar inte varför folk måste vara så jävla elaka -.- Man borde väll få tycka och tänka hur man vill ? :/

47 jenna:

skriven

Jag har väl inte direkt någon egen uppfattning om det hela. Men när man får en massa bevis upplagt framför sig så här, ja då börjar man ju undra. Det är ju riktigt sjukt om det nu är så att han faktiskt lever...

49 sofia:

skriven

Hej där!

Precis den undersökningen du gjorde hade jag gjort, innan jag såg att du hade gjort det. När jag såg klippet från aftonbaldet blev jag helt chockad. Jag vill urforska mer och få svar på den svåra gåtan - om han lever eller inte.

Jag är själv ett STORTSTORT fan av michael jackson, när jag säger att han är hela mitt liv för mig förstår du nog. Jag har svårt att acceptera att han verkligen är död.

51 Darow:

skriven

Jag hoppas att han lever :)

53 Jessica:

skriven

Asso fan vad rätt du har! Han lever! Hur kom du på allt dethär ?

psst, du är fett sööt!<3

55 [email protected]:

skriven

Ferhat kan ju ha rätt att mj lever, då skulle vi alla bli tokglada right? Men han kan inte påstå att han är en mj fan för att han har sagt i sitt eget intervju att

" Han ville säkert inte ha någon press och ville gå bort från det hela"

då är frågan är verkligen ferhat en uppriktig mj fan om han inte kan låta honom leva i fred även om han har upptäckt att han nu lever. / Prima Singh

57 Jenny:

skriven

Jag måste fortsätta, Jag menar liksom detta va ju något mj valde i sånt fall, varför kan man inte acceptera det som du Ferhat vill att folk ska acceptera din åsikt på det hela. Visst folk har svårt och tro och vill att han ska ha gått bort. Men om det nu är så att han lever så acceptera det valet han gjorde och lämna honom ifred, vi säger om han är död nu på riktigt är det verkligen schysst att gräva och låssas? I vilket fall så kan nog många förstå varför han gjorde så, leave it that way..

Om han lever så kan alla som gilla/älska/avguda va riktigt glada, men spelar det så stor roll han lär ju inte göra fler låtar eller skivor eller nåt.. Vad är det för idé att följa efter stackarn då?

LET IT GO!

59 J U L I A ~ Min annorlunda värld ~:

skriven

Hejsan!

Förlåt om jag stör en sådan dag men skulle vilja be dig om en lite tjänst.

Undrar om du skulle kunna hjälpa mig att vinna en systemkamera på en hemsida.



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=5866



Där är länken till hemsidan och min bild kommer upp om du trycker där.

Du är verkligen guldvärd om du gör det för mig.

Massor av underbara kramar till dig

61 bitte:

skriven

Hej skulle du vilja rösta på min snygga sko i Nellys designa din sko tävling.

Skulle bli väldigt väldigt glad.



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=anVSxMNG49hGJyuBNFQvjmqwnpKXz04OnPeYbpdUl9btwJu8O9qv#shoeGallery



Ps kan självklart rösta om du har ett eget bidrag.

kram Bitte

63 tillygirl ' Läs om ni bryr er:

skriven

Nej.

Tyvärr så tror jag läget är att Michael Jackson inte fejkat sin död, jag tror inte att han skulle utsätta sina fans,vänner,barn eller familj till detta kaos utan anledning.

Han ville ha sina sista koncerter och som han kämpade för att göra det för fansens skull tror jag inte man bara ger upp sådär.

Dessutom dog han fucked up heller av hjärtstillestånd, eller jo det gjorde han såklart, men anledningen tycks enligt mig vara så mycket mer än läkemedlet propofol!

Jag tänker skriva ner åsikter & tankar och skulle gärna tycka det var bra att höra om andras åsikter.

Med tanke på Michaels uppväxt, han blev misshandlad och fick ingen vanlig barndom, vilket dessvärre ledde till en massa jävla rykten och tjat,

man tänker ju bara, vilken press egentligen!

FÖR DET FÖRSTA

Alla som säger att Michael Jackson var ett plastikfreak och en pedofil, SHUT YOUR MOUTH, för det var inte sant!

Och ni som inte tror på det, så finns det dna bevis på att Michael ALDRIG trakasserade barn sexuellt.

Detta var alltså en fet jävla LÖGN.

Vilket gör mig sjukt arg.

Tänk er,

alla säger:

- Du är så ful!

Han var en av världens mest välkända och betraktade person, snacka om press jo tjena!

Och då vill man inte bara tycka man själv ser bra ut, man vill ju även att andra ska tycka man ser bra ut, men det var ju problemet.

All press, alla åsikter, alla kommentarer, fick ju honom att operera sig? Ett enormt sjukt grupptryck!

Klart man faller in om en tredjedel av världens befolkning klagar på en?

AVUNDSJUKA!

Och ni som inte gillar honom, hur orkar ni bry er att slänga massa jävla skit på någon som du aldrig ens sett i verkligheten, inte vet något om som person, hur ORKAR MAN?

Iallafall, dessvärre blev hans utséende ett stort problem för alla, alla tyckte han var ful, men inget är fult.

Finns inte.

Ordet existerar inte!

Fult & Fint, vilket är vad?

Alla har olika tyck & tänk angående idealet idag.

Smala tjejer, muskliga killar whatever?

Skulle någon säga:

- Du är så ful.

Då skulle tillexempel jag fråga: Vad är så fult?

Den personen kanske skulle säga, näsan, munnen eller liknande, men det är bara DENS åsikter om detta, andra kanske ÄLSKAR det och vissa bryr sig inte ett skit.

Att åsikter kan bryta ner någon både fysiskt och psykiskt, fatta det någon gång, det går åt helvete tillslut.

Varför då inte bry sig alls om det man inte gillar, varför ska man ens lägga sig i?

Det är ju också ett grupptryck!

Låt människor vara som du inte gillar, det skadar definitivt inte som när du skulle bry dig.

Och fortsättningen blev som den blev..

Anklagelser,operationer,ekonomiproblem..

Michael var inte sån, jag kände honom inte okej, men jag har goda åsikter om honom,

han donerade mer än hälften av sin lön till sjukhus,naturfonder,världsfonder och alla barnhem som gick! Vad är felet?

Allt jag kan säga är att världen verkligen har nytta av det, så var glad att någon brydde sig mer än andra!

Det är GULD, det är värdefullt kom igen?

Lyssna på hans låtar?

" I'm starting with the man in the mirror, I'm asking him to change his ways "

" Heal the world, make it a better place, for you and for me.."

" We are the world, we are the children, we are the ones who make a brighter day so let's start givin "

Vafan världen, vart är vi påväg?

Det är äkta, ingen jävla gammal skrotig rocklåt om droger & våld, det är förfan världen vi pratar om! DET VI LEVER I!

Det DU och JAG lever i, och många många fler!

Ta vara på tiden innan allt går åt helvete!

Jag hyllar Michael, han valde rätt vägar, men med den här jävla respektlösheten kom han inte längre än vad en ensam man gör, hur jävla mycket man försöker, istället för att trycka ner, ge en push!

Peppa, det är fan viktigt!

Jag tvingar inte alla att gilla Michael Jackson, men jag vet mer än andra om honom, och jag tror på det jag tycker känns rätt, och varför blev det så stor kritik mot honom?

Jo för han var STOR, han var ENORM, han var THE KING OF POP.

Alla vill viska och tassla om honom, men rykten är rykten och rykten är falska, skit.

Varför ska världen behöva förlora något så bra vi hade? En man som gjorde allt för världen och för att VI skulle må bra, men vad fick han tillbaka? En smäll rakt i ansiktet som inte gjorde saken bättre, vilken jävla sjuk värld vi lever i.

Respektlöshet,avundsjuka,snålhet.

Han älskade sina fans.

Det var ju de som hade gjort honom stor, och älskad av många, precis som vi blir älskade och älskar.

DEN 25 JUNI 2009 FÖRLORADE VÄRLDEN MICHAEL JACKSON

TRE BARN FÖRLORADE SIN PAPPA

SYSKON EN BROR

FÖRÄLDRAR EN SON

VÄNNER EN STARK VÄN

Han hade varit stendöd för 10 år sedan om han inte hade varit så stark emot den här pressen.

LÅT DET VA, LÅT HONOM VA.

Bara just du, en liten människa i världen, hade du gjort något, hade det kanske inte märkts, men det hade blivit en förändring.

Ni är en del av det vi lever i!

Om jag kunde, skulle jag fortsätta det han gjorde, det kallar jag att vara snäll.

Kanske för snäll, han kanske var för snäll.

Men det duger till och med inte att vara för snäll idag.

S J U K T

Och jag blir så jävla arg.

NI som inte visade respekt för MICHAEL JACKSON,

NI som inte kunde låta honom vara.

NI dödade MICHAEL JACKSON.

Allt skit ni sagt, sprider sig, ett grupptryck som tillslut når till gränsen som bestigits.

Hoppas ni sitter i ett mörkt jävla hörn och tänker över vad ni ställt till med,

Era ord kanske inte märktes, men det gjorde en förändring, som chockade hela världen.

Ni fick er hörda.

Ni fick döda en man,människa,vän,pappa,artist..

Om ni bara visste hur många tårar som fällts.

Ni krossar världens hjärtan, skärp er.

Sluta snacka skit om någon du inte vet något om.

Det blir för högt tillslut.

Jag ger kärlek till hans barn & familj & vänner & fans.

Detta är en tragiskt olycka som hänt och det kommer snart att lugna ner sig lite.

Men aldrig glömmer man Michael Jackson.

29 Augusti 1958 - 25 Juli 2009.

Vila i frid, nu hoppas jag och många fler att världen lämnar honom ifred.

Mer respektlöshet finns det inte, att det ska kunna döda någon.

Sjukt, så jävla sjukt.



Om ni inte tycker det här berör er fullständigt: http://www.youtube.com/watch?v=SR4LRxBMUTk



Så vet jag fan inte vad jag ska ta mig till.

Titta på Michael Jacksons dotter, och hör med hennes egna ord, respektlösa jävlar, hur mycket hon älskade sin pappa, fan det är så jävla sjukt så det finns inte.

TA TAG I ERA LIV, HAR NI MÅTT DÅLIGT, SLÄNG INTE SKIT PÅ ANDRAS LIV, NI HAR INGET MED DEM ATT GÖRA.

Fuck you.

Peace Michael.



Inget av detta var nämnat till någon speciell person, utom alla respeklösa & sjuka människor som tillochmed kan ta livet av någon med sina ord.

65 sofia:

skriven

fortsätt skriva du .

hatar folk som tror det vet så jävla mkt om Mj när de själva inte äns är fans eller liknade..

Illuminati.. Media .. de vill att vi ska tro på allt som skrivs.. hur många gånger har de inte försökt få oss att tro Mj e en dålig person ?

"dom" ville vi skulle se ner på Mj ..ALLA vet redan om detta ... tillomed familjen jackson !

folk måste börja ta reda på mer innan de öppnar käften och snackar skit!

men vist får folk ha såna åsikter .. men jävla dumt o börja diskutera o påpeka sådana saker med ett riktigt fan .. eller hur ? :)

folk får tycka vi e sjuka som tror så ..

men jag tycker dem är minst lika sjuka som går på och går den vägen illuminati vill att människor ska gå...

fins inte mycket mer o säga till dem än " just beat it!" ;)

67 kitty:

skriven

Hejsan!

Jag har en ny blogg som du gärna får kolla in! KittysCloset.blogg.se och det skulle betyda mycket om du skulle vilja besöka den!

Puss!



Om du inte gillar sådana här kommentarer så är det bara att ta bort den, men just du är utvald! Alla som någonsin kommenterat på min förra blogg skickas detta meddelande till nämligen :)

69 emelie:

skriven

snart är du tillbaka i bloggen :) wiihooo

71 Lily:

skriven

Då Du studerar till sjuksköterska kanske obduktionsrapporten för Michael Jackson vore intressant att läsa. Det skulle vara kul att läsa Din åsikt om den. Då den är på engelska kanske Du finner den svår att förstå. Försök ändå. Väldigt intressant, för att inte säga förmycket.

73 elin:

skriven

Har faktiskt aldrig tänkt på det förut men nu när jag läste det här inlägget och såg videon så börjar man ju undra... :s

2 VAPENFEST. /elin

skriven

SVAR jag hoppas det! :)

Ha en bra sommar fram tills din bloggpause slut. Kommer följa dig även då, lev livet :)

4 helen ASIAT

skriven

har du haft en bra dag sötnos?

PUSS! ;*)

6 Anonym

skriven

Här har vi en intervju med DAVE DAVE för flera år sen. HAN LÅTER EXAKT SOM HAN GÖR PÅ LARRY KING. http://www.youtube.com/watch?v=O4CkETwJY1U&feature=related

8 Sara

skriven

Jag tror samma som dig ;)



Dave Dave pratar EXAKT som Michael Jackson och det du sa i videon stämmer !

10 Amanda

skriven

sv; jo jag har sökt mkt och tror han lever. :)

det knasiga är bara att två fans tillslut fick träffa dave och han var mycket längre & så ...

12 Amanda

skriven

sv; jo jag har sökt mkt och tror han lever. :)

det knasiga är bara att två fans tillslut fick träffa dave och han var mycket längre & så ...



men det finns mer bevis på att han lever än bevis på att han är död. finns ju en film när dom ska flytta över "kroppen" men det finns ingenting under 'lakanet' , helt platt !

14 Julia

skriven

Det stog ju i tidningarna strax efter hans "död" att han kunde ha fejkat den, då blev jag helt osäker på det där, men gick efter att han skulle ha dött. Men nu efter det här är jag osäker igen. Men jag tror faktist också att han lever! och det borde ju komma fram snart tycker jag!

16 angelica

skriven

sv; Hej! förlåt för sent svar. Men jag håller med dig! Han lever för mig oxo. Riktigt ballt!:)

18 R onja

skriven

Men lägg av, det är ganska uppenbart att du bara vill bli känd..

20 Nisrin

skriven

sv; Nice diggar dina åsikter ändå! Du fick mig nästan att tro på att han lever, sen vet man ju aldrig... Själv skulle jag bli överlycklig om han var vid liv men lite dumt att spendera sin tid på att forska runt det. Som jag sa tidigare; man ska kunna acceptera sådant.

22 emma

skriven

Söt blogg :)

24 MICHAEL JACKSON [minnesblogg]

skriven

Coolt att jag hittade din blogg, Såg dig hos Aftonbladet för några dagar sedan :)

26 jenna

skriven

hej på dig! =)

alltså när jag ser bilderna och när du berättar, jag tror fan inte heller att han är död. Liksom varför just han av alla? fast jag har ingen aning alls, men jag tror han lever =)

28 dusko.s

skriven

Ja, men det var ju du det! Hur hittade DU till min lilla blogg? hehe :) Häftigt att du kom med i Aftonbladet. Du har all rätt att tro vad du vill o tror du att han lever så gör det. Jag är fortfarande lite skeptisk till det med tanke på att han hade barn och allt. :)

30 Sandra

skriven

Jag håller med dig till 110%!

Man behöver bara lyssna på hans röst så hör man att det är Michael..

Säger det här igen som jag har sagt ett antal gånger till folk, det finns mer bevis på att han lever än att han är död.. Varför kan inte folk respektera folks åsikter? Jag är hundra på att Michael lever.. Att han håller sig gömd & det är förståligt.

32 R onja

skriven

Sv; det har jag absolut, jag har även lärt mig att respektera de som är döda, SPECIELLT en såpass stor man som Jackson himself. Varför skulle han fejka en död?

34 Sofia

skriven

Jag har faktiskt trott att han var död hela tiden.

Men när jag såg videon på aftobladet så blev jag säker på att han lever.

Och alla som skriver till dig om att du är dum i huvudet har fel. Och om dom inte tror på dig så behöver dom väll inte störa dig.

Då kan dom bara tro vad dom vill.

36 Anna!

skriven

åh blev glad att du svara :) !



jag tror dig !



vi ses i augusti! kommer följa din blogg flitit!

38 Anonym

skriven

han lever :)

40 jonte

skriven

Jag tror att han lever nu. Efter det du har visat oss....



Och han har ju anledningar till att göra det också.

42 Oskar

skriven

http://froelle.forum24.se/froelle-about64.html



där finns bevis att han lever med

44 madde.

skriven

nej. enligt mig så lever inte michael.. bevisen är för dåliga.



för det första: disskusionen om dendär dave dave (som jag förövrigt aldrig hört talas om) är snäppet till patetisk. visst, det kanske inte är den riktiga dave som interljuvades samma dag som MJ dog eller begravdes (minns ej) men varför skulle det vara michael som klätt ut sig?! det bor flera miljoner människor på jorden så varför skulle just michael klä sig till dave?!



och för det andra: Ingen vettig människa skulle riskera att synas på sin egen begraving ifall man hade fejkat hela sin död... dendär "tjejen" är lik michael men kom igen. tror ni själva att han skulle gå på sin egen begravning? och han som har ett sånt speciellt utseénde. vem fan som helst skulle bara kunna slita av han den blonda peruken och solglasögonen.

troligtvis är den bilden tagen för flera år sedan, i samma veva som han skulle skydda sina kids och blablabla. Då ville han väl skydda sigsjälv i något officielt sammanhang.



michael jackson är och förblir död.

46 Cassandra

skriven

Intressant intressant, finns inga riktiga bevis på att han faktiskt är död, eller på att han lever, får hoppas på något bevis någon gång i framtiden ; )

48 sofia

skriven

Hej där!

Precis den undersökningen du gjorde hade jag gjort, innan jag såg att du hade gjort det. När jag såg klippet från aftonbaldet blev jag helt chockad. Jag vill urforska mer och få svar på den svåra gåtan - om han lever eller inte.

Jag är själv ett STORTSTORT fan av michael jackson, när jag säger att han är hela mitt liv för mig förstår du nog. Jag har svårt att acceptera att han verkligen är död.

50 Jennie, Tessan & Emil

skriven

Han reser sig faktiskt i helikopptern :O Nu vet man inte vad man ska tro!!!

52 Annika

skriven

Illuminati är alldeles för långsökt för att vara en s.k. anledning till att MJ skulle fejka sin död. Finns inga bevis för att illuminati ens existerar, det är påhittat av folk.



Den största anledningen för att MJ skulle fejka sin död, är och förblir att han hade STORA skulder på ca 400 miljoner dollar på sitt hus Neverland Ranch - MJ visste att om han fejkade sin död skulle försäljningen av hans skivor öka och så skulle hans familj kunna betala av hans skulder. Som du vet så har försäljningen av hans skivor ökat drastiskt efter hans bortgång.



Dessutom grät INGEN av hans familjemedlemmar på hans begravningsceremoni! Sen var det den där kvinnan i publiken som liknar MJ jvligt mkt, såklart har hon maskerat sina ögon.



Jag tycker att om du nu ska försöka bevisa att Dave Dave är MJ, borde du nog säga förutom det du sa till Aftonbladet - om du kollar Dave Dave i larry kings show ser du att ögonformen är likadan som MJ ögonform. Man kan INTE fejka ögonformen, rösten

, dessutom har han likadan mimik som MJ.



Sen finns det också en privat begravningsceremoni där INGA är ledsna. Sen en till video där de tydligt visar då de följer efter i smyg efter den bilen som MJ kropp skulle ligga i, de ser 2 personer stiga ur bilen. En person som ser ut som en livvakt och en lite smalare person - kanske MJ.



//All I had to say.



54 Lisen

skriven

Det här är ju otroligt, man vet inte riktigt vad man ska tro?

bilderna.. klippet, det riktar ju nästan åt att han lever!

jag tror nog att han gör det, men det är verkligen svårt det här!

om han lever, då hoppas jag att det kommer fram snart! :)

56 Jenny

skriven

Det va någon som komenterade att du bara ville bli känd, Men snälla.. Det är ju inte så att Ferhat blir känd bara för att han ger " bevis " på nåt han verkligen tror på. Jag tycker det är extremt bra att han gör det, han tror starkt på detta och jag tror också på det.

Mj hade sina anledningar, tycker inte det är en idé att gräva djupare på det. om jag får fråga dig Ferhat vad vill du uppnå? Vill du hitta honom eller vad är grejen? Jag tycker med all respekt för mj att alla bara slutar gräva. Om man verkligen va ett stort fan utav honom så borde man förstå att han kanske gjorde så för att han behövde. Men i vilket fall så lever han i dom flestas öron och hjärta, Räcker inte det ?

/ Med all respekt, Jenny

58 Nathalie

skriven

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... hela grejen är ju bara såå sjuk! Om han nu "låssas dog" för att slippa pressen, varför i helvette sätter han sig då och visar sig i teve? Dessutom med en så otroligt jävla dålig utklädnad/sminkning. Finns ju liksom färgade linser han hade kunnat använda för att få samma ögonfäg som den riktiga brännskadade, samt göra nästan tjockare, och att täcka öronen. Jag menar, kolla bara på dagens filmer så bra dem är på att göra om folk. Varför skulle dem göra ett sånt dåligt jobb med MJ.. Nej, hade han velat att alla skulle tro att han var död, skulle han inte sätta sig i teve och skulle han nu endå skulle gjort det, inte fan med en sån jävla dålig utklädnad/sminkning. Du är bara ett av alla fans som vägrar inse att han är död, och sen är det inget mer med det! Tänk efter själv så inser du hur dumt dina påståenden låter..

60 Marie.

skriven

Lite kul att se dig där, hade ingen aning om att du skulle va med, lyckades känna igen dig med =)

Lever- eller dödfrågan har jag inte så mycket åsikter om, intressant att se så många engagerade!

Hoppas du har en bra sommar! //Marie

62 KITTYLAND [MODEBLOGG FRÅN MALMÖ]

skriven

Fin blogg

64 Miranda M.

skriven

var med och tävla om VIMTO-drycker? så här gör du:

1. klicka på länken nedanför.

http://mirandaland.blogg.se/2010/july/tavling-vinn-en-vimto-platta.html#comment

2. svara på två frågor (ett måste)

3. Skriv ett kort inlägg på din blogg där det står ''Jag är med och tävlar hos miranda om vimto-drycker. Var med du också vettja! (länken till tävlingen)

/kram, Miranda♥

66 Y

skriven

Folk kommer alltid hata, folk som inget annat har för sig borde skita i att stoppa näsan i blöt. Så, skit i folk.

=)

68 Bloody Disgusting

skriven

Nu väntar jag intensivt på en uppdatering!!

70 nicole

skriven

meeh man är inte galen för att man tror annorlunda...

72 Kim Ekholm

skriven

Hejsan där. Jag gör lite ändring i listan på er killar som bloggar.

http://www.kimza.se/2008/december/utkast-har-har-1.html

Jag har ju din ålder men skulle vilja veta vilket år du är född istället. Då man slipper hålla koll på när alla fyllt år etc. Tack på förhand.

// Kim

74 Celina

skriven

Jag tror att han lever oså :3

Asså.. ÅH :D<3 MJ LEVER!

Dog typ lite nyss...

Är hans största fán. ^-^