Vi ses den 29:e augusti!

Allmänt
UPDATE 25/6 kl.13.45: Jag blev nyligen intervjuad av P4 också angående det här :)

God morgon! Kom precis hem från jobbet, McDonalds, och är helt slut. Jobbar nämligen på två olika jobb, äldreboende och McDonalds i Fridhemsplan. Men nu ska jag inte riktigt blogga, utan har ju bloggpaus framtill den 29:e augusti.

Jag har nämligen något att berätta, som många av er redan vet och sett. Kommer ni ihåg mitt inlägg där jag skrev att jag tror att Michael Jackson fortfarande lever? Det blev ju en ganska het diskussion. Efter nå vecka kontaktade Aftonbladet TV mig och ville intervjua mig angående detta. Jag ställde som vanligt upp och igår kväll kom inslaget upp på aftonbladet. Här bjuder jag er på inslaget, där ni ser hela intervjuet om mig. Det har redan blivit en massa diskussioner på olika bloggar. Inte nog med det har folk bombat mig med mail på Facebook haha.

Jag tror som sagt att han lever efter de bevis jag har fått fram. Många har sagt att jag är en idiot för att jag tror att MJ lever, men då säger jag att ni som tror är han är död, är IDIOTER! :)

Skulle vara tacksam om ni kommentera vad ni tycker om inslaget samt om ni själva tror att han lever eller är död :).Nu ska jag sova och vi hörs om två månader, den 29:e augusti och då finns det mycket att blogga om ;).



Ser så ful ut på videon haha, speciellt när de filmar profil :P

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog:

skriven

Vad kul att du skriver ett inlägg :) Trivs du bra på jobben?



Ja.... det där med Michael... igen... vad ska man tro? =)



Ha en trevlig Midsommar :)

3 Sune...the girl:

skriven

Men grattis då :).. Jag tror att han är död och hoppas för hans egen skull att han är det. Han kan inte ha mått speciellt bra stackarn, men återigen grattis till all uppmärksamhet ;)

5 Maria:

skriven

Hallå! Jag håller absolut med dej om allt... Michael verkade vilja komma från allt och att fejka sin död är väl då ett perfekt sätt! Har man pengar och känner rätt människor så är det nog inte någon omöjlighet att kunna försvinna sådär bara...

Hoppas bara han lever som han vill nu =)



Kul du fick va med på aftonbladet och prata om det =) Ha en trevlig midsommar o lycka till med skolan!!!

7 Norrlandsliv:

skriven

Bra intervju, du behöver inte skämmas. :)

Men nej, jag tror inte att han lever... som Ida skrev. Han låter nog inte sin familj gå igenom nåt sådant.

9 BacardiBoy:

skriven

Bra interjuv.



Om det någon som skulle vilja lura hela ovärlden på detta sätt är det nog Michael Jackson.



Men jag tror inte han lever....Men hans artistskap och musik är för evigt

11 Louise:

skriven

Hej! :)

Jag tror också att Michael lever. Jag är ofta inne på michaeljacksonhoaxforum.com och läser.. Det är så mycket som tyder på att han lever :)

13 Nisrin:

skriven

Jag tror att det är samma grej med 2pac och Elvis. De hade flera fans och människor kunde helt enkelt inte släppa taget om de. Jag tycker alla ska respektera deras död. Om dom sedan vill vara hoppfulla och fortsätta sitt liv med att forska om deras "död" så är det upp till dem. Själv accepterar jag nu att han är död även ifall man hoppas att han inte skulle vara det. Vila i frid Michael Jackson!

15 timmi:

skriven

amen du nice bro ;D

17 Linnéa:

skriven

Okok! Hoppas det är sant att han lever då :)

19 Jasmin:

skriven

Jag har tidigare hört folk snacka om att han fortfarande lever men inte trott på det. Men nu börjar jag tveka starkt.

Vore riktigt coolt om han levde :)

21 Mona:

skriven

Verkar fan tung, ska ta och titta på den :)

Bra jobb med filmen!

23 Maria:

skriven

du har rätt gubben!

25 Erica Guldbrandzén:

skriven

jag tror faktiskt att han är död... :(

27 Johanna:

skriven

Jag tror på dej :)

29 bitterfittan:

skriven

låt mannen vila i frid?

31 amanda:

skriven

men asså jag & min kompis kollade på den riktiga videon från när dave dave var hos larry king & det låter inte ens som samma röst som på videon när du var med i aftonbladet.

33 Märtha:

skriven

Såg ditt namn på Falsksanning och kände igen det direkt! Lite kul för jag hade precis tittat på videon på aftonbladet. Jag vet inte om jag håller med dig till 100% om det du säger. Men jag håller med dig till 90%, fast med andra teorier. Skön blogg har du i alla fall. Synd att man hittade den precis när du ska sluta. Menmen :)

35 edvina:

skriven

efter att ha sett videon så kan de faktikst vara sant...eller jag börjar iaf tro nu att han kan ha fejkat sin död..men jag vet inte!:)

37 raabia:

skriven

förresten jag är en granne till fittja ;)



du vet säkert vilken ort som är din granne ...



komentera tillbaxs..

39 Jannica:

skriven

Jag tror också att han lever. Är helt säker på det.

Sen är det säkert uppgjort att barnen ska vara ledsna, klart dom ej kan vara glada, då skulle alla fatta. Så tror att du har helt rätt iaf.

41 sara:

skriven

Hej !



Vilken fin blogg Hoppas du får en bra midsommar :)

43 Mike:

skriven

Tja! Älskade ditt inslag på Aftonbladet! Jag vet att du får massa skit för det du säger av både fans och icke-fans och jag måste erkänna att jag själv hade det inte ens i tanken om att han kunde fejka sin död tills jag såg ditt klipp. Nu när man tänker efter så verkar det nästan logiskt. Jag menar när om nånsin är den perfekta tiden att fejka sin död om inte några veckor innan premiären av sista konserten? "Den perfekta täckmanteln" - en liten teori som föll i mig igår. Håll upp ditt arbete, kommer följa denna blogg :)



Michael Jackson - King of Pop

45 meorit:

skriven

han är död. sen ögonfärg kan skifta beroende på kameravinklar likaså näsans böjning sen hade han ju gjort operationer!! hallå eller då kan ju vissa delar korrigeras vet du inget om plastik operationer?? tydligen inte. har du nått klipp med dave daves äkta röst? om inte eller inte ens hört den så lägg ner. sen finns det tjejer med grova ansiktsformer som en kille oja. finns många killar och tjejer som är äkta fans som kan operera sig också nån hade ju gjort de och var hans lookalike när han skulle smita från konserter du som fan borde för fan veta detta! själv har jag diggat mj sen ja va 7 år..!!! min första skiva var BAD när den kom ut i sverige på vinyl platta! den kom säkert tidigare. han e död R.I.P mj. @-}--}----- rosen är till mj inte te bloggaren. tyvärr. ingen ros för dig men ett ris att randa din rumpa med.

47 Emelie:

skriven

Oj.. Fett bra interjuv ju, har alltid trott att han varit död men nu när jag såg det hära börjar jag bli lite osäker tänk om han lever :o . Men sen tycker man väll att han borde må ganska dåligt nu om han lever eftersom många av hans fans tog livet av sig. Men jag vill iaf säga att jag tycker din blogg är jätte rolig att läsa kram

49 M:

skriven

Coolt!! hur hittade du min blogg? :)

51 Ellie:

skriven

Bloggsvar :Ehh.. Nää nu missuppfatta du mig..jag tror inte att han lever.. men om de skulle va nån som gjorde nån sån sjuk grej så skulle de va han... men nej jag tror INTE han lever..

53 Jeannette Jacksonaction Månbrink:

skriven

............. jag hade helt klart förlåtit honom om han hade fejkat det ;)... Så pass desperat är jag!..Absolut. Men jag tror han har frid, för första gången på 50 år, och det är jag tacksam för.

55 Awa:

skriven

SV: Alltså.. ja jag tror nu han lever efter ha sett detta klipp, men lixom tänk ifall han verkligen inte lever? att folket har helt fel. Respektlöst mot familjen Jackson isåfall! man vet inte riktigt vad man ska tro, efter man sett klippet så tror man han lever.

57 Sara:

skriven

Jag har studerat Michael's död sedan July förra året, har varit en aktiv medlem i olika hoax death forum. Efter ett års sökande efter sanningen återstår endast två alternativ av vad som hände legenden den 25 juni.

I: Han fejkade sin död. Anledningarna är många men han kommer komma tillbaka för att bevisa att han fortfarande är störst och bäst. De sista tiden av sitt liv var han rädd att folk ville ha honom död, kanske gjorde han något åt det.



II: Michael är död men hans död är ingen olyckshändelse som doktorn hävdar. En annan sak som kommit fram är att Michael recived 125 mg av Propofol timmarna innan han dog, men doktorn erkänner att han endast gav honom 25 mg som inte ens skulle sedate en femåring. Någon döljer något och hans död e mord. Michael hade många fiender.



Det finns många incoinsitencies i hela situationen människor ljuger och säger inte samma saker.

Och juste en sista sak, den här jävla Dave Dave teorin är helt sjuk och så far away from the truth. Jag känner de två tjejerna som kom på denna ide och den är inte sann, Michael var inte där neither var han present på sin egen Memorial.



Sorry för mixade engelska.

59 Anonym:

skriven

hej! Tack för att du kommentaerade på min blogg!!

Glad midsommar!!:) Jag vet inte vad jag tror!

61 emelie:

skriven

skit duktig!

jag håller med dig, mj is alive!



jag länkar din blogg på min blogg!

kram

63 Amanda:

skriven

HAN LEVER

skulle vara helt otroligt om det är sant ju !

hoppashoppashoppas!

du är bäst!

MJ föralltid!

65 Alexa:

skriven

sv. Ja jag vet, tycker du visade det på ett jättebra sätt. Och skit i om folk tycker du är galen som tror han lever, inget konstigt med det. Klart han kan leva fortfarande. Konstigare saker har ju hänt. :P

67 linnea:

skriven

jag tror oxå att Michael jackson lever!

det är sjukt bra bevis du har hittat!!!

Det var otroligt modigt av dig, att gå ut i media om din tro till Michael jackson!

Jag djupt imponerad!

du gav mig hopp om att the king of pop fortfarande lever!

69 lorenzo:

skriven

Man vet inte vad man ska tro. Den dagen han träder fram allt är fejkat så ska ja dansa naken

71 Josefine:

skriven

Hej Ferhat!

Din inslag om MJ är bra, du har nu börjat få mig att tro att han lever, är inget "fan" av honom på det sättet men visst är han kung över pop o han är bra :D

Men det du har fått fram i ditt inslag är ganska bra saker, du har rätt, har oxå kollat noga och börjar hålla med dig! Att du la märke till dom småsakerna är bra! Kanske är det MJ som lekte sin kompis, kanske är det MJ som sitter på sin begravning. Men varför gjorde han då det här för sina barn och allt? :O :( verkar inte det konstigt, att han fejkar sin död, men hans barn tror eller vet att han är död?

Men jag börjar hålla med dig, men vet inte vad jag ska tro... :/

Men det är sjukt bra bevis du har fått fram! En riktig kopia av rösten ju!

73 jag:

skriven

Jag såg den på aftonbladet alla har ju typ sakt att han fortfarande lever de har jag aldrig trott på men så såg jag klipet på aftonbladet nu tror jag verkligen på att han lever sååå jävla smart!!!!!!

(värkligen fittjas stolthet!)

75 Sara:

skriven

jag fattar att du var ett stort fan av mj men kan du inte för fan fatta att han e död?? han tog jävligt mycket droger och drack som fan, och om du har någgot i huvudet vet du väll att det inte e bra. Bara för att du säger att han lever så är allt du ser bevis på att han lever. Han e stendöd och ligger i sin grav. Kan du inte tänka på hans familj som måste lyssna på allt detta skitsnack. Lägg ner skitsnacket.

77 Anonym:

skriven

Sara, han drack aldrig. Tro mig, nu snackar du med någon som vet.

79 Jacob:

skriven

Jag tror du har rätt! Det stämmer så bra!

81 W:

skriven

Jag börjar faktist känna på mig att han fortfarane lever. Du har ju flera bevis också. Dave Dave ser äcklig ut, tycker jag. När jag kollar på bevisen så börjar jag rysa, det känns liksom kostigt på något sätt. Jag tycker att det är modigt du vågar stå för vad du tycker och tänker. Inte snällt att dina kompisar tycker att du är un och galen för de är dina kompisar, och även om de inte tycker som dig så behöver de inte säga det, utan hålla tyst.

2 Christopher Rahlenfeldt

skriven

ursäkta? lögnare är väl lite att ta i gubben, det av så många som pratade med mig så jag kanske blandade ihop det. Chilla med livet lite gubben

4 sara

skriven

Han var inte nått stort fan för mig, däremot så skulle det inte förvåna mig om han lever! Du har ju faktiskt rätt med "bevisen". nått konstigt är det! Tror också som du, att om han fejkat sin död så är det pga all press osv!

BTW det står att du börjar blogga den 29 augusti igen! den dagen fyller jag 20 hahah :P:P

6 ida

skriven

alltså, finns ju en ganska hållande hypotes från fansen och dig. Men Michael var ju en väldigt omtänksam familjefar och jag tror aldrig han skulle vilja ge dina barn ett sådant lidande genom att fejka sin egen död.

8 Unknown

skriven

Jag tror att Du har helt rätt vad gäller Michael Jackson. Mycket pekar på att han enbart ville komma bort från pressen, stressen och den ständiga uppmärksamheten.



Det intressanta är också att allt skedde i samband med This is it. King of Pop som äntligen talar ut till folket om att Nu får det räcka, helt plötsligt försvinner från jorden. Skumt må jag säga.



Allt låter som om det har planerats riktigt länge och väl. MJ ville ge en sista insats för alla hans älskade fans för att därefter bli av med pressen föralltid. Kan det stämma? Troligen. Är det sant? Ingen lär veta.



Vad förväntar man sig av världskändisar. De vill också ha ett normalt och lugnt liv i slutändan.

10 emma

skriven

Jag förstår att fans vill att han fortfarande ska leva. Och det är ju ett sätt att hantera sorgen. Men den där brännskadade killen genomgår fortfarande operationer och utseendet förändras. Och om mj fortfarande lever så tror jag inte han vill klä ut sig i tv och sitta där och snacka.



Det är synd att en sån otrolig människa mister livet. Men nu är det upp till oss att se till att hans musik lever vidare och inte skapa rykten om att han fortfarande gör det. Och om han nu skulle göra det så gjorde han det för att få lugn och ro, inte för att få mer uppmärksamhet.



rip MJ

12 Hannan

skriven

Nej jag tror att han är död.Men jag önskar att rykterna om han lever vore sant

14 Norrlandsliv

skriven

Jaså? Har inte sett de klippen. Slötittade lite på nåt program igår om hans bröder. De verkade ganska ledsna över hans död.

Jag är inte direkt insatt... ska jag vara ärlig så bryr jag mig inte särskilt mycket. Känns som om det vore tragiskt att han måste ta till så drastiska åtgärder som att fejka sin egen död bara för att orka fortsätta leva.

16 Ida

skriven

Dave har gjort 3-4 operationer sen efter detta också, inte undra på att han ser annorlunda ut! Sorry, men tror inte riktigt på att MJ lever. Men han var inte riktigt klar uppe i skallen heller så, han kanske fejkat sin död. Men tror inte han klätt ut sig till Dave!

18 Heekie

skriven

tror inte heller att han är död!



Jag kanske låter lite hård nu men han är död!

Get over it!

Och om han nu levde( vilket han inte gör) så skulle han väl gjort det på grund av stressen och då vill han väl minst av allt att nån svenne kommer och avslöjar honom!

20 höhö

skriven

VIKKEN TURKUNGEEEEEEE BAAAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!

22 VAPENFEST. /elin

skriven

den där tjejen och bränskadade mannen, fick mig att börja fundera,

förut har jag trott att allt är bullshit, men nu vet jag faktiskt inte. stämde ju rätt bra!

24 lladan

skriven

Trodde att alla fans som inte kunde acceptera att han är död är galna,

men jag svär walla vet inte vad jag ska tro :O

för allt stämmer rätt bra!

26 johanbliixt

skriven

snacka om att ha skämt bort sig för resten av livet -.-

28 el nino

skriven

efter att ha sätt den här vidon så börjar man tror att snubben lever yaaaaaa, och jag undra vrf vissa kritiserar dig ferhat det är bara bra om michel lever :D

30 vildängel

skriven

HEJ



Du skrev till mig och bad mig kolla inslaget och ge min kommentar på saken !

KUL =)



Det var det första jag sa när jag fick höra att Michael var död .

- NOPE inte en chans !



Jag tror inte alls att han är det !

SÅ INTE SKA DU BEHÖVA TRO DU ÄR KNÄPP !



Jag tror han blev feed up på allt !

Jag tror även att hans familj vet allt - så varför skulle de inte delta i all uppståndelse som blev ?



Janet & Latoya sa inte ett ord på hela minnesstunden - STRANGE !



Kvinnan man ser - MYCKET möjligt det kan vara han - vem vet .



Men absolut JAG tror han bara vill leva ett " vanligt liv " - och för att kunna få göra det så fejkade han det som han gjorde !



Men JAG tror ju att det är FLER kändisar som gjort samma sak !

Helt enkelt för att de blivit för trötta på all press / stress / uppståndelse och det hårda liv de lever och allt de får stå ut med !



Att då fejka en död är ett ganska lätt sätt att kunna " försvinna ".



Dessa offentliga artister / skådisar / musiker / personer har ju all möjlighet till ATT KUNNA leva "privat " - de har ju ofta tillgång till saker i livet som vi vanliga inte har .



Kan de tex. stänga en hel butik enbart för att nån kändis ska in och shoppa - varför ska de inte då kunna hjälpa " de döda " med samma sak.



Sen finns det ju MILJONER olika sätt att kamoflera sig !



men som du säger i intervjun - det är många likheter utseendemässigt med hans " bränskadade vän ".



Skit i vad alla andra säger - låt dem kalla dig "knäpp"



Jag håller med dig

JAG TROR DET JAG TROR !



å vi vanliga känner ju ibland att vi bara ill bort från allt - VAD ska inte alla dessa kändisar känna !!!

VA...?!



Det måste ta enormt av deras energi och liv .



ÄRLIGT - jag skulle aldrig vilja bli så känd. vara bevakad HELA TIDEN !!!



Jag beundrar de skådisar & musiker som lyckas hålla sig relativt privata .



Och de som exponerar sig för mycket - de tror jag är ute på hal is - FAN vad de kommer ångra sig en dag - när allt blir - JUST TOO MUCH !!!



MIN åsikt !

Jag säger INTE att jag har rätt

inte heller att någon behöver hålla med mig

Detta är MIN PRIVATA åsikt.



Så ingen behöver bli arg eller störa sig på mig

JAG har RÄTT till min egen åsikt - precis som " DU " har rätt till din !



Kram Vilda

32 R onja

skriven

Du är ju ganska dum om du tror att Michael Jackson lever, borde inte du läst en naturkunskaplig linje om du nu ska bli sjuksköterska? Eller någonting utbildning med logik överhuvudtaget? Välkommen till verkligheten, he's gone.

34 breiten

skriven

Jag kan inte riktigt acceptera att han är död... om han nu är de, för jag har hela tiden sagt att han lever. shit asså I support you!

36 raabia

skriven

om jag måste vara ärlig.. så tror jag på dig alla dina bevis och allt ... jag tror på varenda liten detalj :)



du kanske kan bli ne bra detektiv ;)

hhaha ha en bra midsommar

38 Nenne

skriven

Jag tycker faktiskt att den där andra snubben verkligen är skum, ena bilden har han blåa ögon och andra bruna. Näsan är mindre och jaaa det är skitskumt!



Men ang. om han lever eller inte så vet jag inte. Det är så mycket spekulationer och allt möjligt... jag menar, tror ni inte, att någon i hans omkrets, skulle se till o muta åt sig en helt drös med pengar för att berätta saninngen? Endå.. tänk liksom. Vart skulle han annars vara? I en bunker? Helt isolerad och allting. Varför skulle hans barn stå och gråta inför så mycket människor? Och ljuga för alla som körde runt på hans kista, åkte med polisbilar... alla..? I dont know man. Han kanske ville ha frid, bort från media, bort från allt?



Men o fejka sin egen död? Sjunker man så lågt...? Näe, det är skumt. Men man kan aldrig veta, jag var aldrig där.

40 Anonym

skriven

Men om Michael fejkar han gubben,

vart är han gubben nudå? Eller vem är han gubben utklädd till?. För det kan ju inte gå två likadana männsikor i en stad -.-

42 Mjalive

skriven

Hej! Vad kul det var att se dig i videon (och även en liten glimt av min blogg). Det är underbart att se fler svenskar som tror att våran Michael lever. Det skulle vara väldigt roligt att prata med dig och disskutera lite olika teorier och så. Ha det bra!

44 Anonym

skriven

alltså, dina hypotes stämmer ju, men samtidigt så måste man ha i åtanke att Dave Dave opereras emellanåt hela tiden, för att förbättra ansiktet och få det någorlunda symetriskt. Därför kan de små detaljerna som du har lagt märke till som t.ex. brännskadan på halsen och öronen och näsan, vara en förbättring av hans "tidigare ansikte". Men som sagt, rösten är skrämmande lik, så skrämmande att man nästan tror att det är michael..

46 meorit

skriven

glömde nämna adobe photoshop.. sen finns det film redigerings program att tillgå allt finns gratis att hämta på piratebay så du vet. vem som helst kan fejka vad som helst. kan nog få nån å fejka min död också om ja vill men ja vill inte ja vill vara vid liv :P. det är mitt liv jag är girig ^^.

48 Kim

skriven

Haha, ja, alla har vi rätt till vår egen åsikt. Och precis som du står fast vid att du tror att han fortfarande lever. Står jag fast vid att jag tror att det är för svårt för att genomföra. MEn det vore ju lite ballt om han klarade det :)

50 Maggy

skriven

Det var jättebra! Och intervjun var riktigt bra också!

Jag var kanske inte världens fan av honom, men jag har hela tiden trott att han lever & att han har fejkat sin död. Det är nog också därför som han ... vad heter han? Ja, iaf hans läkare inte kommer bli skyldig till slut, tror jag.. Och sen så tror jag också att hans familj vet om det. Alltså hans barn då, men att de fick reda på det efter begravningen, ja, jag tror verkligen det..

52 Patricia

skriven

Tänk om han verkligen lever?? hur sjukt hade det inte varit? men MJ är död :( RIP

54 NoOoa

skriven

Tror att han lever. ;-) Men ändå, skulle ingen ha kommit på det förlängesedan då? :0

56 Allan/King.dill

skriven

Tjena, jag heter Allan irl men dock såg jag att du har en gubbe på habbo.se



Jag tror detsamma att han ville komma bort från allt. Och vad gör en blondin vid begravning?

58 Sofia

skriven

Hej hej! Glad midsommar btw! Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tror. Jag har aldrig varit ett fan men inte hatar jag honom heller. Jag börjar självklart undra, men det låter helt sjukt att han skulle fejka sin död, men ändå inte helt otroligt!

60 Natta

skriven

jaha... så du är han som dom interjuvde? Ferhat ? ellerhur ?fett coolt. haha men jag tror nog också att ha lever efter det dära klippet. :)

62 RANIA

skriven

Jag håller med dig. Han lever.

64 Anonym

skriven

han kanske lever

66 Anonym

skriven

gud när du säger så! Visst det är ju du!!!!! :D

Coolt! Läste du vad jag skrev?

68 linnea

skriven

jag tror oxå att Michael jackson lever!

det är sjukt bra bevis du har hittat!!!

Det var otroligt modigt av dig, att gå ut i media om din tro till Michael jackson!

Jag djupt imponerad!

du gav mig hopp om att the king of pop fortfarande lever!

70 DaNNi

skriven

SV: Omg, fett coolt :) Jag håller med dig till 100% Jag är säker på att MJ lever. Det är inte det att jag har svårt att acceptera att han är "död" för jag var aldrig nåt jäättestort fan av MJ, jag gillade hans dans+musik men jag tror verkligen han lever.

Rösten är ju kopior!



Btw, jag har för mig att jag brukade läsa din blogg förut, och jag älskade den. Ska börja nu också, den verkar bra ;) Ända sen jag såg videon har jag gillat dig haha. Tror det är för att vi tycker samma om MJ:s "död"

72 emilia

skriven

följa varandra via bloglovin ? :)

74 stina

skriven

asså jag tror starkt på att han lever, det är helt sjukt! Tycker synd om hans familj, de är ju helt ledsna och förkrossade över det här också är allt fejk... Men på ett sätt kan jag faktiskt förstå Michael om han nu lever... Vem vill ha ett sånt liv, liksom?

76 Anonym

skriven

du är sjuk i huvet, ärligt talat, hur fuck orkar du blanda in dave i detta? VET DU VAD PHOTOSHOP BETYDER? & du får folk att bli ledsna, som mig till exempel. fyfan vad du är sjuk, du äcklar mig.

78 Anna!"

skriven

jag måste bara säga att jag är osäker på det eller inte! min kompis och jag sitter och chattar om det nu och det är läskigt, det är likt och allt. Jag hoppas ju på ett sätt att det är sant. Jag tror faktiskt på det på ett sätt. Barn och familjen och allt kanske fick reda på det efter begravningen eller något. Dina bevis är starka tycker jag. Visst det va ju samma sak med Elvis. Men Det är en annan sak nu med MJ, jag tror inte att han orkar med allt jobbigt. Har ni sett på alla program efter nu? det sägs att han inte alls va peddo eller ngt. Asså Jag tror att han lever bannemig. Ha en bra dag! kram!

80 Emelie

skriven

Jag tror han lever, för ifall jag var han skulle jag baar vilja förrsvinna, men ändå vara kvar här nere på jorden.

för han har säkert haft det jobbigt, och han känner så stor press.

82 Emilia

skriven

Längtar till den 29:e!! :D