Sjukvårdare snart...

Allmänt
Har haft mycket att göra idag så därför blev det inte så mycket bloggande. Jag har bland annat ringt Sundsvalls tränare och det är klart nu. Jag ska eller förhoppningsvis bli sjukvårdare för B-laget. Har ju redan sjukvårdarutbildning från när jag var sjukvårdare för Hammarby. Det känns bra, om två veckor ska jag träffa laget och se hur laget är o.s.v. Förresten du, T5, prata aldrig när du inte vet något om mig. Du tror att du vet allt, herregud alltså! Skaffa dig ett liv istället ;). Det är inte så svårt att få tag på vem du är, loser!


Sen så har jag ringt en massa samtal, ja ni det tar aldrig slut. Jag har i alla fall planerat nu att jag ska med mina tre gamla klasskompisar åka till Heron City på torsdag och äta något tillsammans, Paki (Sara), Bella (Sabrina) och Ioanna :).

Just nu gör jag inget särskilt. Är en aning trött så ska snart gå och lägga mig. Blir att vakna tidigt för att väcka lillebroshan som ska till skolan. Därefter ska jag iväg och köpa tårta och lite annat för vi ska fira hans födelsedag. Han fyllde ju år förra veckan :p.

Fan, glömde ju skriva CV som jag måste skicka idag :o. Shit, får väl sitta nu och skriva det och därefter skicka. Jag har nämligen funderat på att jobba på ett äldreboende här i Stockholm, vill inte jobba på McDonalds ;). Aja, vi hörs imorgon. God natt

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 ebba:

skriven

hej, min 8åriga dotters har fått en kommentar från dig på sin blogg där du bett henne kika in och kommentera din blogg ... det känns inte ok för mig som vilket jag hoppas att du har förståelse för - därför kontakta INTE henne igen. Tack!

3 Anonym:

skriven

sv; låter ju super!:)

5 Ayse:

skriven

Ojsan haha! Ah de känner säkert varandra. Men du e väl kusin till hazal? Hon är granne till mig :)

7 Lisa:

skriven

Det är så bra att du bloggar som högskolestudent om din utbildning! Tycker det saknas bloggar för sånna som vill veta hur det är att plugga. :) Har nyligen startat min blogg och förbereder den för att bli en plugg-blogg för lärarstuderande istället för sjuksköterska. Keep it up!

2 ronja

skriven

jodå det är bara bra, självdå? :)

har inte läst så mkt, men änså längde bra. hihi

4 MichelleS

skriven

Ja, det blir väl så :)



Vad händr idag?

6 Erik Wallentin

skriven

Chillla med Gif Sundsvallnu du ska vara sjukvårdare i Sund IF 2 ju ;):P!!!!