SEGER!

Allmänt
Vad skönt, vi vann med 3-2 mot Stockvik eller vad de hette nu igen haha. De första 15minuterna i matchen var vi jättedåliga och gjorde inte så bra ifrån oss. Spelarna varken snackade eller samarbetade. Detta ledde till att Stockvik gjorde mål efter några minuter. Efter att vi släppte in målet, det var då alla vaknade till och började spela bra, snackade mycket och sånt så det var skönt och se. Vi hade en del frilägen men vi missade. Sen skulle vi ha fått en straff men domaren sög att vi aldrig fick det. Han var verkligen på andra lagets sida. Men till slut lyckades vi reducera till 1-1 och några minuter innan paus lyckades vi vända till 2-1.

I andra halvlek hade vi hela matchen och vi spelade jävligt bra. Vi lyckades ännu en gång göra mål, 3-1 till oss. Men efter det såg man hur alla var trötta och orkade typ inte springa mer haha. Så sista sekunden fick Stockvik straff och de gjorde mål, 3-2. Sen blåste domaren och vi fick 3p ;).

Ferdi

Idag blev bara en spelare riktig skadad. Han skadade knät som han hade tidigare problem med. Så det fanns inte mycket att göra förutom att ge kylpåse och lite annat. Jag sa till honom att åka till sjukhuset men vi får se om han gör det för det verkade som att det var en allvarlig skada.

Men men, nu ska jag äta och sedan börja plugga. Har inte pluggat något alls idag, men nu när ajg är ändå glad och pigg så blir det plugg hela kvällen framtill Champions league finalen ;). Aja, vi hörs lite senare för då ska jag svara på dagens fråga :).