Tjaba!!

Allmänt
Halloj alla läsare! Var ju ett tag sedan, ist jag skrev ett inlägg var ju för 7 veckor sedan. Shit vad tiden går! Vet att ni har saknat mig då många fortfarande tittar in här och sen har många kontaktat mig på Facebook vilket är kul.

Ja, vad har hänt under dessa 7 veckor då. Joo, otroligt mycket som jag inte kan berätta nu. Men det jag kan berätta nu är att jag är på praktik på sjukhuset. Trivs otroligt bra, har varit på praktiken i 6 veckor och har bara två veckor kvar. Har lärt mig otroligt mycket och kul är det dessutom. Jag har börjat precis ta hand om egna patienten från den tiden jag börjar och till den tiden jag slutar. Då får jag sätta nål alltså PVK o.s.v (om det behövs), dela ut medicin, rapportera och mycket mer.

Men kära läsare, nu måste jag avsluta detta inlägg. Ville bara berätta hur läget är just nu. Förresten, funderar på att blogga igen men vi får vänta ett tag till. Jag kanske skriver ett inlägg till nästa vecka typ på helgen eller något sånt. Så vi ses då, hoppas jag! :) Ha det gött nu alla!


Så här ser jag ut på praktiken :P



Prickade mitten på första försöket ;)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Svarten:

skriven

OK, Ferhat, jag tror dig, du träffade mitten på första försöket. Men det verkligt intressanta är - vad siktade du på :-)



Ha det bra!

3 Emelie:

skriven

Vad kul! :)

5 Nathalie @ Bloody Disgusting:

skriven

Underbart! Hoppas det blir fler inlägg!

7 josefin:

skriven

Jag har en liten rolig tävling nu, och jag hoppas att du och fler vill delta. Jag tycker att man i dagens samhälle nästan tvingas att må dåligt, för det har blivit en norm att ha massa problem och misslyckas och vara olycklig. Som en liten uppiggare har jag nu en grimastävling som kanske kan liva upp dagen lite! Läs mer i min blogg www.sameoldstories.blogg.se för att veta vad som behöver göras <3 Jag vill verkligen sprida den glädje som en enkel liten grimas kan bringa <3

9 anja:

skriven

spana gärna in min blogg och kommentera vad du tycker om den? om du har varit inne på den tidigare, får du gärna skriva hur du hittade den.

någon annan hade länkat? någon kommentar du hade sett som jag skrivit på någons blogg. m.m.



kramar Anja

http://justanja.blogg.se

2 josefin

skriven

SNygg du är på praktiken ;D

4 Emma

skriven

Fan va snygg du är. ^^

6 william

skriven

roligt att du trivs på praktiken^^

8 anonym

skriven

hej behöver lite svar på några frågor som jag undrar över :) hur är det att plugga i en annan stad, att bo ensam och försörja sig själv samtidigt? är det svårt? jag själv har tänkt att söka till en universitet i stockholm nästa sommar fast tvekar med tanke på att jag aldrig tidigare har jobbat och vet inte hur jag ska klara av att jobba samtidigt som jag pluggar. hur jobbigt är universitetet egentligen? kan man söka stipendium?