Bryter tystnaden!

Allmänt
Nu är jag verkligen trött på folk som snackar skit, eller det har jag alltid varit! Har de verkligen inget annat för sig än att gå runt och prata skit/kommentera om hur jag lever? Vad har det med de att göra? Jag bor själv i en annan stad (Sundsvall), pluggar, festar m.m. Varför ska folk gå runt och kommentera om vart enda grej jag gör? Jag lever mitt eget liv så som jag känner mig trygg i och trivs bäst. Jag lever för mig själv och inte för andra, varför ska jag leva efter hur andra tycker jag ska leva? Då är det ju ingen idé att leva! Jag har kommit till världen för att sätta upp egna mål och kämpa för att nå de!

Festar jag, då är jag en dålig kille. Dricker jag inte alkohol, är jag tönt. Pratar jag tydlig svenska och inte ''Fittjaspråket'' då är jag en svennebanan och en massa sånt. Förstår inte folk egentligen. Jag festar för det är kul. Jag dricker inte alkohol för att jag inte vill och vet hur dålig det där. Jag pratar svenska för vi lever i en svensk samhälle. Kan folk bara sluta bry sig om hur jag är, acceptera mig som jag är helt enkelt! Blir inget bättre om ni går och snackar skit bakom rygg, ska jag ta det som att folk är avundsjuka på mitt liv eller vadå? Jag mår bra så här, punkt slut!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Bella:

skriven

Jätte bra skrivet Ferhat ! Jag är iaf stolt över dej och det vet du! <3

Saknar deeej!! Vi måste ses snart!

3 Anonym:

skriven

vad händer svennemuz

5 Deniz:

skriven

Tjo kusse, vilka är det som snackar ?

De är bara avundsjuka, skit i dom lev ditt liv bara ;D

Hoppas allt är bra med dig, vi måste ses snart :) puss

7 Marie:

skriven

Det finns alldeles för många som har alldeles för lite att göra helt enkelt =)

Hoppas allt är bra med dig, inte mycket kvar av skolan nu heller! =)

2 Nihad Zara

skriven

Sjukt bra skrivet!

Avundsjuka är ju det värsta!

Men omvänd det negativa till det positiva, ju mer man pratar om dig desto mer känd blir du- eller så har personerna inget liv och ägnar sig tid åt att smutskasta andra (dig)!

Kämpa på, du är ju bara för bra för att tappa greppet!



Din moderatvän- Nihad Zara! =)

4 Anonym

skriven

vad händer svennemuz

6 My

skriven

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.