SKHLM

Allmänt
God morgon! Eller det är inte riktigt morgon men jag vaknade inte för så länge sen. Det är sjukt vad jag sover här nere i Stockholm jämfört i Sundsvall.

Igår var jag ju på LifeGene, i Fridhemsplan, och deltog frivillig i deras projektarbete. Det är ett projektarbete om att få bättre kunskap om hur våra gener, vår omgivning och vårt sätt att leva påverkar vår hälsa. Alla kan förstås delta, bara att gå in på deras hemsida www.LifeGene.se och bli medlem. I alla fall, så där borta tog de ju olika mått och blodprov för att på så sätt följa utvecklingen. Jag kommer inom 5 år bli kallad igen för att göra liknande tester igen.
Mina värden såg normalt vilket kändes skönt, framför allt hörseltestet som var perfekt fastän att många i min omgivning klagar på att jag hör dåligt. Jag väntar just nu bara på min blodsvar, är lite nervös inför det. Vet bara inte varför. Jag hoppas i alla fall att värden kommer in på deras hemsida innan helgen.


Idag står det ''Skärholmen Centrum'' och ''plugga'' på almanackan. Det sista nämnda lär aldrig hända. Har försökt plugga sedan jag kom hit men har aldrig lyckats. Har varken motivation eller ork när jag är här. Vill istället bara njuta av min tid här nere men snart är det sommar och då blir jag kvar här nere i Stockholm hela sommaren och jobba. Men vi får ändå hålla tummarna om att jag börjar plugga lite ändå. Aja, ska nu göra mig i ordning och sedan åka till SKHLM.

Vet att jag inte har svarat på dagens frågor än, men ska försöka göra det ikväll. Så vi hörs då :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Då kan man ju undra vad den urusla hörseln beror på! Att du inte lyssnar? Haha miss you!

2 Göran

skriven

Jag såg dig i maxi idag :D