Stoppa mobbningen!

Allmänt
Till alla barn och ungdomar där ute som återvänder till skolan. Om du ser någon som kämpar för att få vänner eller för att han/hon är blyg och inte vågar hälsa på någon eller inte klädd i de coolaste kläderna, ställ upp. Säg hej och le mot henne/honom i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna person har det utanför skolan. Att vara en schysst kompis kostar så lite och kan göra stor skillnad i någons liv!
Vänligen för vidare detta budskap på bloggen, twitter och facebook för att stoppa mobbningen!




- är en icke-vinstdrivande organisation vars uppdrag är att stoppa mobbningen.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Majalarsson:

skriven

ska skicka vidare och sätta ut på min blogg nu!

3 Natalie:

skriven

Absolut! Tycker det är jätteviktigt. Jag är själv Friends-representant i min klass.

5 Tommy:

skriven

Det var ett tag sen! Hur är det ?

7 Alice:

skriven

Blev mobbad från tredje klass till 2a ring. Och friends är bra. Det behövs mer sånt i skolarna. Men dagarna de kom till mina skolor var fan värst. Alla blev värre mot mig eftersom mobbare tar friends som ett skämt och vill driva med det.

2 Amanda<3

skriven

Fint av dig att sprida det vidare! Man önskar att det fanns fler som du :)

4 Hanan

skriven

Jättebra att du sprider det vidare! Man blir ju jätteglad, hoppas du blir sjuksköterska i framtiden. Håller tummarna!

6 Felicia

skriven

Riktigt bra budskap som jag självklart ska följa! Är Friendsare i min skola faktiskt. Det gick ganska trögt och de gjorde inte riktigt någonting för "ingen blir ju mobbad". Men om det är så bra så tycker jag friends borde sprida vänskap och göra det bättre! Så jag ordnade en alla <3 dag grej och fick med mig några andra på det.Vi klistrade upp stora hjärtan med budskap på i hela skolan och jag gick in i alla klasser och bjöd på geléhjärtan.Sen hade vi en ruta som man skulle krama den man möter i och en ruta där man skulle ge en komplimang till den man möter! Det blev väldigt uppskattat och på så sätt visar vi att Friends faktiskt finns på skolan!



Nu ska vi börja året med en Friends fest för 1orna som börjar och kommer lite ensamma till gymnasiet. Upplägget är inte riktigt klart men huvudsaken är att alla får träffas utanför klassrummet och göra lite sammarbetsövningar!