Tenta gjort!

Allmänt
God kväll! Idag gjorde jag äntligen tentan jag har gått och väntat på att göra. Det gick jättebra och kändes bra också. Så nu är det bara att vänta i ca tre veckor innan man får besked om man klara eller inte. Lite jobbigt fastän att man kände på sig att det gick bra. Man är liksom ändå nervös, för man vet ju aldrig.
Kan berätta nåt jag alltid gör under tentor. Jag börjar ju först svara på frågor jag kan svara på och sedan går igenom hela tentan igen. Därefter lägger jag ifrån mig tentan och tänker på annat och ritar lite kladd på ett papper, bara för att tänka på helt annat. Jag kan hålla på så i ca 20min och sedan börjar jag gå igenom tenta igen vilket får mig komma på fler saker att skriva. Så idag gjorde jag så på tentan och tänkte dela med mig lite bilder jag rita under tentan, det är inte allt jag har gjort haha


Försökte rita av mig på körkortsbilden



Slutligen gjorde jag en labyrint, hittar ni ut genom det? :)


På tisdag åker jag och Filip ner till Stockholm för att stanna över där en natt innan vi åker vidare till BARCELONNNAAAAAA och blir borta en hel vecka. Fan vad nice det kommer vara där, längtar!! Det blir min första utlandsresa med en kompis, så ser verkligen framemot det.

Så under helgen blir det städning, packning, tvätt och shopping till resa. Sedan kommer det bli lite plugg också, C-uppsats förstås! Men men, tänkte börja städa nu lite så vi hörs väl snart igen :)

Kommentera inlägget här: