Äntligen!!

Allmänt
Tja tja bloggen! Nä men allvarligt, tjenare alla läsare. Ni har saknat mig och mina inlägg va? Ja, och jag har saknat er! :)

Vad har hänt i mitt liv de senaste dagarna? Joo, jävligt mycket att jag inte kan rabbla upp allting. För gör jag det så kan jag lova er att det kommer nog bli världens längsta blogginlägg och det orkar jag inte med! ;) Kort och gott, jag har bara varit upptagen kille med praktiken, skolan, vänner, familjen, julklappar och allt annat.

Dagarna till examen närmar sig, en månad kvar, sen är det bara 2 veckor kvar till jul och nyår. Det här året så kommer jag fira julen och nyåren här i Sundsvall tillsammans med hjärtat. Ska bli hur kul som helst, blir dessutom min första och sista nyår här uppe i Sundsvall!

Julklapparna är inhandlade och inslagna! Har köpt till mamma (som redan fått sin), lillebroshan och min sötnos såklart. Den enda jag inte har köpt till är storebroshan, men han får nog vänta tills jag får pengarna från skolan för jag har faktiskt slut på pengar. De sista hundralapparna slösade jag till resan ner till Stockholm imorgon!

Har faktiskt inga bilder att bjuda, får nog göra det senare ikväll. För nu har jag en massa grejer att göra, vi hörs ikväll! :D

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Förlåt men sen när firar muslimer jul?