Dikt från en patient...

Allmänt
Nu var fyra veckors praktik på psykiatrin avklarad. Det känns både kul och tråkigt, det som är kul är att jag nu på tisdag ska ha fyra veckors praktik på vårdcentral. Något jag har längtat efter! Men det tråkiga är att jag nu inte kommer träffa alla patientern jag har lärt känna under dessa veckor. Och så ska vi inte glömma personalen på avdelningen, de har varit helt otroliga. Jag har verkligen haft en rolig och lärorik veckor hos de.

Så idag var det min sista dag på praktiken och innan jag åkte hem så gick jag till patienterna och liksom tackade för allting och det. Men då kom en patient framtill mig och bad mig sitta en stund. Då försvann hon, kom tillbaka med papper, penna och sedan skrev något. Förstod inte vad hon höll på med men det visade sig tillslut att hon hade skrivit en dikt till mig. Snacka om att jag blev glad, det var otroligt fint skrivet så därför tänkte jag dela det med er:


Om ni inte lyckas läsa det så stod det:

''Ferhat från oss far,
Han har varit mycket rar,
Många trix han med oss gjort,
Och skrattat vi fått stort,
Vi kommer sakna dig,
Ett lycka till från mig''

Det var kul, har aldrig hänt att jag har fått en dikt av någon patient. Sen sa hon något jag skrattade mycket åt och det var ''Om du har flickvän, säg till henne att hon inte ska bli avundsjuk för dikten för jag är många år äldre än dig och skulle heller inte vilja ta dig från henne :)''. Gullig hon är!

Ikväll blir det en lugn dag eller kanske inte riktigt. För jag har tänkt städa hela lägenheten, från topp till golvet eller vad man säger nu. Sedan bara chilla, för imorgon blir det en hel dag på skolan för att få information inför nästa praktik. Får bara se när jag kommer igång med städningen för just nu har jag verkligen inte lust. Känner mig helt slut. Aja, vi hörs nog ikväll!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Josefin :D:

skriven

Heej Allt bra?:)

2 ellen

skriven

du verkar va en härlig kille :) de borde du va stolt över!