Kaaaallt!

Allmänt
Hallå där! Fifan vad kallt det är i Sundsvall just nu, det är -26 grader. Kan ni fatta det? Helt sjukt! Jag höll ju på frysa ihjäl nu när jag var på väg hem från praktiken. Jag hoppas att det vänder snart för jag klarar inte av att stanna här annars. Ska i alla fall bli skönt att åka ner till Stockholm över helgen!

Praktiken rullar på och jag har två dagar kvar av min praktik på psykavdelningen. Sedan på tisdag ska jag på nästa praktik plats i 4 veckor och det är på vårdcentralen, ska bli kul det! Men det har gått jättebra och idag hade jag min slutbedömning där jag fick bra betyg fastän att man inte kunnat riktigt visa sina kunskaper då det inte har hänt något. Men det kommer jag kunna göra på vårdcentral, mycket praktiska saker att göra.

Fick häromdan ett paket, som jag skrev på bloggen. Visste inte vart det kom ifrån men det visade sig att Fitnessbutiken hade skickat ett protein pulver till mig för att jag ska testa deras produkt. Kul det, med det fick jag nå diet piller och sedan multivitaminer och mineraler. Förstår inte varför de har skickat diet piller, vill de att jag ska gå ner i vikt? Men det ska jag försöka testa när jag väl börjat träna :).


Nu har jag funderat på att gå lägga mig eftersom det blir en lång dag imorgon. Ska ha en tenta imorgon morgon och efter det blir det praktik framtill kl.21.30. Så önska mig lycka till, vi hörs imorgon. God natt!

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Thea:

skriven

Hejj! Jag tycker din blogg är jätte bra!;D jag är 13 år och vill också bli ambulanssjuksköterska. Tittar på typ 100 ambulansprogram på tv ;P jag har också fått hälsa på på stationen för jag gillar ambulanser så mycket ;) Ha det bra och sluta INTE blogga!! ;D

3 Josefine:

skriven

I torsdags var det 12 + och sol...det är februari...ge 26- och massa snö, jag jublar, är det något jag saknar så är det den svenska vintern, men sen är jag ju inte som alla andra heller... ;)



KRAM

2 Laks

skriven

Ja det är faan svinkallt! usch... :S här (sthlm) har det varit typ -20.. vidrigt!! jag vill ha sommar!! X)



Såg på ett ställe (här: http://anagina.blogg.se/2010/march/debatt-ar-det-ratt-att-ata-kott.html) att du hade skrivit "samtidigt kan man inte leva utan kött eftersom kött innehåller mycket proteiner som är värdefull och behövs för att bygga upp kroppens celler."



Är väl insatt i djurrätt och vegetariansim, och det är falskt. Protein finns i fler saker än kött, t.ex. quorn och liknande produkter innehåller ca 17% protein, medans kött är typ 20%. Ingen större skillnad. Tänkte bara berätta det, om du fortfarande funderar på att bli vegetarian :)



Ha det bra! :) snygg design förresten!