Roadtrip

Allmänt
God midnatt! Nu är jag tillbaka, ensam här hemma utan mamma eller lillebrorsan. De åkte iväg till Turkiet igår och är borta i elva dagar. Det är faktiskt tråkigt utan de. Man kommer hem och ingen är hemma, inte ens storebrorsan då han jobbar. Innan han ens är hemma har man dekat i sängen. Så det känns ensamt ibland.. Men annars mår jag bra.

Idag jobbade jag ett kvällpass efter att ha varit ledig. Det gick jättesegt då vi inte hade så många patienter, bara 3 stycken på hela passet. Det var sjukt lugnt, har aldrig varit med om det. Bokstavligt talat så höll man på somna. Det var så lugnt att vi t.o.m åt glass haha. Men precis en kvart innan jag sluta så fick vi in två larm, men det fick tyvärr nattpersonalen ta över. Undra hur mycket jobb de kommer få att göra.
Imorgon ska jag jobba kväll igen så jag lär får höra imon om hur det var på natten. Jag hoppas att de hade det lugnt också.


Kom hem för inte så länge sedan efter att ha varit i Nykvarn. Det roliga var att vi åkte först vilse, istället för att köra till Nykvarn på E20 så hade vi åkt fel och tagit E4 mot Nyköping. Men som tur märkte jag det tidigt så att vi fick vända och köra mot Nykvarn. Resan som skulle egentligen skulle ta ca 30min tog istället 2 timmar haha. Nu är man som sagt äntligen hemma.
På fredag ska jag ta en roadtrip till Sundsvall, så jag hoppas att jag inte genomgår igen det jag genomgick idag haha. Iofs, jag kommer ju köra ;)


Jag vet inte vart jag är, om jag inte minns fel var vi typ i Vagnhärad!

Kommentera inlägget här: