Rullar!

Allmänt
God dag! Var ett tag sedan jag bloggade men har haft så fullt upp. Dels att jag har jobbat och sedan varit ledig i en dag att jag har gjort andra grejer att jag inte har suttit så mycket vid datorn.

Dagarna på akuten rullar på som vanligt. Nu på torsdag, fredag och lördag kommer jag jobba själv och jag är lite nervös men det kommer gå bra. Men nästa vecka ska jag jobba bara tre dagar och då har jag inskolning, det är mina sista inskolningsdagar. De dagarna kommer jag få inskolning på en annan del av akuten. Sedan börjar allt på allvar!

På jobbet har jag träffat trevliga människor, bland annat en kille som tog sjuksköterskeexamen och han har läst i samma skola som mig. Sedan har en annan vän börjat jobba på akuten också, en kille jag blev vän med när jag gjorde högskoleprovet. Så som sagt, det är trevliga människor som jobbar där vilket gör att man trivs så bra. Men som vanligt har jag ingen bild att visa er och har därför inget att skriva nu heller. SKa äta och så får vi se vad jag har att hitta på :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Var jobbar du i stockholm? Jag jobbar också på akuten

2 Stefano

skriven

Jag kan gott intyga att Du sköter dig bra på akuten....