Tiden...

Allmänt
Har precis bokat biljetten till Sundsvall imorgon, blir buss dit då det var billigast. Det tråkiga är att det blir 5 timmars resa norrut men jag får nog sitta och plugga istället. För senare på kvällen kommer jag inte ha tid då vi och några från klassen ska ut och äta och bara umgås. Många lämnar ju Sundsvall på lördag men jag blir kvar till på fredag då jag har en tenta. Sen är det sommarlov för min del!

Satt tidigare idag och tänkte att det är sjukt vad tiden har gått. Jag har bott och pluggat i Sundsvall i 5 terminer (2,5 år) så efter sommaren är det min sista termin sen är jag klar. Då är det dags att jobba på allvar. Som tur ska jag sommarjobba på akuten i sommar så förhoppningsvis kommer jag jobba kvar när jag är klar med utbildningen :).

Har inte så mycket mer att skriva utan bjuder här lite bilder från de senaste 2,5 åren som jag har pluggat, det är fortfarande en termin kvar. Förresten, kommer nu börja blogga dagligen när jag har börjat jobba ;).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Fina bilder

3 nadja:

skriven

Hur känns det nu när du har en termin kvar? Sj har jag halva ssk utb. kvar. Kul att du ska blogga dagligen när fått jobb!

2 Emeliié

skriven

Jag hitta en kommentar från dig förra året i maj :O .. sjukt ..



Men jag kan svara nu ;)



aa, jag har gjort en benmärgstransplantation :)