FerhatSSK på Twitter!

Allmänt
Anledningen till att jag inte bloggar så ofta är pga plugget. Jag har sagt tidigare att jag ska bli bättre och jag kommer bli det, ni måste bara ge mig tid. Har just nu mycket plugg att göra och jag är inte så ofta hemma förutom när jag ska sova. Så jag har då inte tid att blogga.

Jag pluggar först med Fille på c-uppsatsen och sedan pluggar jag med Maria. Därefter kommer jag hem, äter och sedan är det dags för sängen. Så med andra ord har jag inte tid och tänka på vad jag skriva. Men jag lovar er, efter helgen så ska jag börja blogga bättre.

Blogg.se skulle komma med en app till iPhone så man kan blogga direkt från mobilen, men den har inte kommit ut än (?). Så därför tänkte jag att jag ska börja med Twitter igen. Det är lättare för min del då, så då kan jag skriva något litet genom mobilen några gånger per dag. Så då vet ni iaf hur det går för mig, bra va? Får nog bli twitter tills jag blir bättre på att blogga här. Men i alla fall, nu undrar ni säkert vad jag heter på twitter? Jo, jag heter FerhatSSK så det är bara söka och följa mig!!!! :) Förresten, har lagt upp en Widgets här på bloggen, så när ni kommer in på bloggen så kan ni redan direkt se om jag har uppdaterat Twitter eller inte. Ni ser widgetsen precis under vårdväskan reklamen!

P.S Kanske inte så snygg design på Twitter men det fixas senare, för bloggen behöver en ny design också. Designern väntar fortfarande på en skiss, måste fixa det snart :) D.S

Kommentera inlägget här: