Söndag 15/4

Allmänt
Sveriges väder är det roligaste som finns, på fyra dagar har man upplevt alla årstider som finns...sjukt! Igår var det kaos med snö och kallt, sedan tittar solen fram idag helt plötsligt och det är hur varmt som helst. Man kanske ska börja tipsa på Sveriges väder så som man tipsar på fotbollsmatcher och vinna lite pengar. Hörde tidigare idag att det ska tydligen snöa mer i veckan, hoppas verkligen INTE!!!

Nu var helgen över och imorgon väntar jobbet på mig, ska bli kul. Trivs så bra på min arbetsplats och med alla mina kollegor. Det känns bra att jag ska till jobbet imon men mindre roligt att jag ska jobba kväll, kommer nog bli mycket att göra. Tycker om inte att jobba kvällspass på en måndag när jag har varit ledig och tagit det lugnt hela helgen. Hade varit annorlunda om jag hade jobbat denna helg och jobbar måndag kväll. Men som vanligt kommer jag se till att det rullar på jobbet och allting går bra..

Sitter här och har gäspat 100gånger samtidigt som jag skrivit detta inlägg. Det kanske är dags för mig att sova och vilar ut ordentligt. Så god natt, vi hörs imon innan jag far till jobbet :).

Kommentera inlägget här: