Kaos vecka

Allmänt
Vilken vecka det har varit! I onsdags var det kaos med vädret och pga det så kom det inga patienter till akuten så med andra ord var det rätt lugnt. Alla akutmottagningar i Stockholm hamnade i stabsläge pga att alla personal var sena men också för att det kunde hända mycket under ovädret.

Så vi hade det lugnt men däremot var det inte lugnt för patienter som skulle hem. De kom inga transporter/taxi fram till sjukhuset och istället fick de sitta i stora entré och vänta. Efter en timme gick vi upp och bjöd de på smörgåsar, kaffe, te och mediciner. Men efter nån timma kunde de äntligen åka hem.

Dagen efter, när det var lite lugnare väder, rullade det in patienter. Då blev det MYCKET att göra, speciellt för ortopeden, kirurgen och medicin. Stackars alla äldre som hade ramlat. Men som tur var det inga allvarliga olyckor.


Sen var det inte kul att köra bil under det vädret, fastnade i snön ett flertal gånger!

Utsikten ut från personalrummet på jobbet
Nu har jag och företaget, Vårdväskan.se som jag samarbetar med, kommit överens om en ny tävling redan NÄSTA vecka. Vad som står på priset får ni veta det när tävlingen går igång. Sen kommer vi ha en ytterliggare tävling efter det och det blir någon vecka efter. 

Ikväll ska jag iväg till en arbetskamrat som ska ha fest så typ alla från jobbet ska dit. Kommer bli en rolig kväll tror. SÅ hoppas ni får en trevlig kväll och helg så hörs vi :)
 

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Tess- en helt vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn:

skriven

Å va kul! Vill oxå samarbeta m vårdväskan, ÄLSKAR!

2 elin stridh

skriven

stört mkt snö :D