Dagens frågor!

Dagens fråga



SVAR: Fråga 1: Nej, jag tycker att jag är lika kär som jag har varit sedan i början eller kanske lite mer nu när jag bor i Stockholm och så. 
Fråga 2: Nej, gör verkligen inte det! Alla människor är lika värda. Ser aldrig ner på människor!
Fråga 3: Än så länge bor jag hemma hos mamma och har tänkt göra det ett tag till innan jag känner för att flytta. Har funderat på att inte bo kvar i Fittja när jag flyttar.



SVAR: Tack för din kommentar och dina ord, det värmer! Ja, ibland undrar jag också om det är bara för att jag har utländska föräldrar eller om de är avundsjuka. Jag tror nog mer på det sista. Jag tar inte åt mig kommentarerna men blir bara så sur över att personen bara snackar och inte vet egentligen vad den pratar om.

Men tack ännu en gång och lycka till med utbildningen. KÄMPA PÅ!! :)



SVAR: Du verkar fortfarande inte förstå, så som hon s.k "Leg. SSK". Jag rekommenderar till de som ska använda i privata bruk och det är inte så att dessa blodtrycksmätare är dåligare bara för att de säljs i LIDL OCH kostar 199kr. Jag lovar dig att du skulle ha köpt blodtrycksmätare samt tyckt att den är bra om det var Elgiganten, Siba eller annan butik som sålde blodtrycksmätare för 199kr. Jag har testat den här jag köpte från Lidl, och rekommenderade er, och tycker den funkar utmärkt och visar rätt! Det är inte så att mitt blodtryck ligger på 180/90 men på den billiga blodtrycksmätaren visar 120/80, utan tvärtom! Den visar lika bra som på det som finns i sjukhus och kostar flera tusen kronor.
Om nu du tycker att det var en dum rekommendation så tycker jag att din kommentar var lika dum. Läs kommentaren nedanför, finns t.o.m artiklar om dessa blodtrycksmätare. Läs det tidningen!


Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 H:

skriven

Mycket kul och intressant blogg! Jag har precis påbörjat min sjuksköterskeutbildning på första terminen, läser på distans.



Jag är väldigt nöjd med mitt utbildningsval och känner att jag har hamnat rätt. Jag bara längtar efter att få lära mig mer!



Något jag däremot tycker är trist är att när man googlar yrket sjuksköterska så är 95% av allt som skrivs "dåliga löner", "tungt och slitigt", "vi som vill ha högre lön", "sämsta arbetstiderna", "för mycket ansvar för dåligt betalt" osv osv.... Det är sällan man hittar någon som hyllar sitt jobb. Jag undrar varför det är så? Och självfallet blir jag glad när jag hittar personer som dig som verkligen verkar ha hamnat rätt.



Jag undrar över dessa personer som verkar så otroligt jäkla missnöjda med sina jobb, väldigt ofta inom landstinget har jag märkt, där man klagar över sina löner, sina arbetstider osv osv... Självklart är det sant det som skrivs, det BORDE vara mer betalt för de ansvar det handlar om osv.



Men har man inte ett val? Bara för att man läser till sjuksköterska behöver man väl inte jobba inom landstinget? Jag har valt detta yrke mycket tack vare friheten och valmöjligheterna som finns därefter utbildningen, inom alla områden man kan jobba, möjligheterna till att läsa vidare. Man behöver inte bara jobba dagar, kvällar och nätter och helger. Det finns faktiskt måndag-fredag jobb inom sjukvårdsyrkena också. Varför allt detta klagande?



Jag hoppas innerligt att jag inte blir någon bitter människa efter att jag kommit ut på arbetsmarknaden. Det är ens eget ansvar att se till att man lever det liv man vill leva. Tack för att du driver denna härliga blogg!

3 Linnea:

skriven

Hej!

Jag ska i höst börja sjuksköterska utb. Men jag undrar vad man tjänar ibörjan ungefär? Förstår om du tycker frågan är personlig men skulle bli jätte glad om du ville svara på den :)