Ni är bäst!

Allmänt
God midnatt! Har bara inte haft tid framför datorn sedan jag kom hem, kl.19. Kom hem, vilade en stund, åt och sedan tittade på Big Brother. Så jag har precis satt mig vid datorn och tänkte blogga. Vill börja med att tacka alla för de trevliga kommentarerna om min blogg och allt, det gör mig verkligen glad och pigg :).

Idag började jag kl.10 och då kommer man bara dit och jobbar som vanligt genom att assistera läkaren när det behövs. Det gör man när man jobbar på ÖNH-akuten men inte på andra sektioner. Berättar mer om det imorgon. Men i alla fall, vi hade det jättelugnt jämfört med andra sektioner så vissa gånger gick jag till kirurgakuten och ortopedakuten och hjälpte de med att sätta PVK, ta blodprover, EKG etc. Men plötsligt hände något allvarligt med vår patient som gjorde att det blev som ett larm. Som tur gick det bra, alla läkare var på plats och det. Måste säga att ni, mina kollegor, gjorde ett jävligt bra jobb. Efter det var det ganska lugnt och hände inte så mycket. 

Kan däremot säga att jag är ganska missnöjd med min inskolning eftersom de senaste två dagarna har det inte gått som det är tänkt. Funderar på att prata med chefen hur de tänker att det här ska funka, jag är inte den enda som tycker att det funkar dåligt. Hmm, måste nog ta upp det här imon.

Imorgon går jag samma pass som idag, kl.10-18.30 på ÖNH. Sedan på fredag är det utbildning och vi har än inte fått veta vad utbildningen handlar om utan bara vart vi ska träffas. Ska bli spännande och se vad det ska handla om. Men nu måste jag gå lägga mig, ska upp tidigt men vi hörs imon. Bloggar nog på morgon :).

Kommentera inlägget här: