Vårdväskan.se

Allmänt
Fick ett paket hem idag från Vårdväskan.se, som har ett samarbete med min blogg sedan de öppnade hemsidan i stort sett. Vårdväskan är en hemsida som säljer pennor, stetoskop och allt som man kan behöva på jobbet. Då pratar jag om jobb inom vården. De har produkter som tex sjuksköterskeklockor i en massa olika färger. Så vill du ha typ klocka och stetoskop i grön färg så rekommenderar jag dig att checka på Vårdväskan.se.

Men över till paketet som jag fick hemskickad. I den innehöll en gratis pennlampa som man använder för att undersöka pupillen och det. Passar utmärkt nu när jag jobbar på neurologakuten också. Sen så fick jag hem även en ID hållare som tyvärr inte passar min ID kort. Så jag får nog använda det till nycklar eller något annat istället. Men det passar nog för er alla andra tror jag. Så här ser min pennlampa och ID hållare:



På ena sidan av pennan finns det pupill storleks mätare och på andra sidan finns det avstånds mätare. Så det är en riktig bra pennlampa och billigt dessutom, kostar 99kr. De har med andra ord billiga produkter! Vårdväskan.se

Kommentera inlägget här: