Examenmiddag med kusinerna ♥

Allmänt
Igår var jag på middag med mina kusiner och vi hade det jättetrevligt och roligt. Det är inte ofta vi kusinerna äter middag ihop, eller som yenge Ayse sa "Vadå ofta? Det här är första gången det händer" haha. Nej men fler gånger ska det bli!

Vi var på en libanesisk restaurang, Botkyrka krog, vilket var helt okej. Förrätten kom ganska tidigt och det var rätt mycket mat. Så vi åt ganska lite för vi tänkte att huvudrätten skulle komma snart. Men icke sa nicke, det tog 3 timmar innan vi fick huvudrätten vilket var lite irriterande. När huvudrätten väl kom så var det ganska kallt. Vi var helt enkelt inte nöjda med maten.

Sedan var det musik, arabiskmusik, och folk var uppe och dansade. Var sjukt mycket folk, det kändes som om man var på bröllop. Vi kusinerna gick upp och dansade kurdiskdans medan alla andra dansade arabisk dans.

Men det viktigaste av allt var att vi hade det trevligt och roligt. Tack för kvällen och för presenterna. Fick presentkort på Expert 1400kr och "goodiebag" med godis i. Tack tack tack!!! ♥♥♥

Här bjuder jag på lite bilder:


♥♥♥♥♥♥






♥♥♥














Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 FERHAT - Nyexaminerad sjuksköterska:

skriven