Fullt jobb!

Allmänt
Tja tja bloggeeeeen. Haha driver bara, tjenare på er alla. Ser att ni har saknat mig när ni har klickat in i min blogg trippel så många gånger än tidigare. Det är kul att se det och samtidigt era kommentarer om att ni vill att jag ska kommentera. Men anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag har jobbat kväll de senaste dagarna och idag var jag ledig, så ville helt enkelt inte tänka på bloggen. MEN nu är jag TILLBAKA!

Har de senaste tre dagarna jobbat hårt som vanligt och det har väl hänt en hel del grejer. Skulle så gärna vela skriva mer än vad jag egentligen får skriva men pga sekretess kan jag inte. Ni skulle nog ha mer bild på hur det är att jobba på akuten. Men iaf, igår fick jag ingen bra start på dagen då jag började 10 och kom genast in och arbetade. Hann inte ens få rapport. Brukar jämt vara så på måndagar, det är bokstavligt kaos på måndagar. Då är det som att det kommer flera bussar med patienter som behöver vård. Det tar då förstås längre tid att träffa läkaren och det är då många patienter är missnöjda och klagar. Tyvärr kan inte jag, som sjuksköterska, få det gå fortare. Allt är ju på läkaren som måste bedömma patienten innan vi kan göra något, vilket är tråkigt!

Den här veckan jobbar jag onsdag kväll, torsdag kväll (kanske byta till dag) och fredag dag (kanske jobba heldag). Sen är jag ledig helaaa helgen, det har jag verkligen längtat till. Att vara ledig bara en dag känns inte så jävla bra, man hinner typ inte sova ut.


Lördagsmys på jobbet! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på TV. Vi hörs imon innan jag far till jobbet :)

Kommentera inlägget här: