Jobb hela helgen

Allmänt
Vilka dagar det har varit på jobbet de senaste dagarna. I fredags kväll var det sjukt mycket fastän att fredagar brukar vara helt okej med patienter. Men den dagen slog alla dagar den här veckan, inte nog med det så hade jag en inskolningselev som jag skulle lära ut. Som tur gick det bra med inskolningen eftersom hon tyckte att hon lärde sig mycket och lika så lärde jag mig av henne saker och ting. Hon har nämligen jobbet som syrra i 3 år på en avdelningen. Duktig är hon iaf!

Igår jobbade jag dag och hade då en annan inskolningselev. Där gick det bra men att det var jättelugnt. Strax innan lunchen blev jag tillfrågad om jag ville jobba heldag och jag tackade ja förstås. Men tror ni inte då att det rullar en massa patienter efter lunch? Jo, det rulla bara in och blev mycket. I samband med detta fick vi ett larm, så jag var då borta ett tag och då är det ju bara en undersköterska kvar (såklart hjälper andra personal till om vi behöver hjälp). När jag kom tillbaka såg jag att det hade kommit några patienter till. Så då var det bara att jobba hårt sista timmen och få det under kontroll innan nattpersonalen kommer, vilket jag och min kollega lyckades :). Så idag jobbar jag kväll igen och undrar om det blir lugnt då det var mycket på fredag och lördag eller om det blir lika mycket, återstår att se :)

Följ mig på Instagram, heter FerhatRobin

Då var det dags att röra på sig till jobbet när det är så fint väder ute, det är alltid så. När jag jobbar så är det fint väder men när jag är ledig är det skit väder, varför? Ja, det undrar jag också! Men vi hörs :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 zöhre:

skriven

hej :) jag heter zöhre och jag skulle fråga om: vilka är dom ärftliga sjukdomarna:)(skol uppgift)

3 Helena:

skriven

Hej, jag undrar om det är vanligt med gallbesvär i unga år och om man får det av samma orsaker som äldre får eller skiljer det sig något från varandra?

2 E

skriven

Hej ferhat! Det var ett tag sen jag besökte din blogg, har några frågor att ställa till dig & hoppas att du har tid o svarar! Det är sista året för mig i grundskolan, vi har haft nationella prov och allt. Jag blev tydligen inte godkänd i mattematik, men fick godkänd på alla andra ämnen. Och nu måste jag börja på vård och omsorg, det är tydligen bara den linjen som kan ta in elever som har IG i matte. Så om jag nu tar vård och omsorg kan jag bli sjuksköterksa? Jag är i vilse heeelt