Onsdag

Allmänt
Var rätt mycket att göra under helgen på jobbet, konstig nog. Har aldrig varit med om så mycket under nå helg men det är bra, desto mer jobb vi har och desto mer lär vi oss. Men det är tråkigt att man ska behöva vara sjuk, skulle hellre vilja ha denna värld sjukdomsfri men kommer nog aldrig bli så.

Igår var jag ledig och det var skönt. Jag vaknade tidigt för att träna, tränade i ca 2 timmar, sedan drog jag och F vidare till en jättefin och mysig café och åt paj.. vet, lite onyttigt men ni ska bara veta hur duktig jag har varit på att inte äta onyttigt och så ;). Men sen blev det hemgång för solen försvann och det började bli kallt, typisk väder! 

Se vad jag såg på trafikljuset vid Hallunda igår..

Längtar så mycket till fredag nästa vecka för då har jag semester i 10dagar och ska då åka iväg. Blev varken Paris eller Italien utan tänkte spara det till augusti när jag har semester i två veckor. Men iaf, nästa vecka på min semester vecka ska jag först åka till Kolmården som jag aldrig har varit där. Blir övernattning och sedan se på alla djur de har där. När vi sedan kommer hem så åker vi dagen efter på kryssning till Tallinn, ska bli hur nice som helst. Längtar verkligen!!! 

Idag blir det kvällspass och lika så imorgon, så det är bara att köra på och jobba hårt. Jag önskar er en trevlig dag och hoppas ni får dåligt väder, för jag vill inte jobba när det är sol ute hehe ;).

Btw, fått en massa frågor nu så tänkte svara på de idag eller imorgon via ett inlägg.

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 didem:

skriven

hej ! jag är ny i din blogg och tycker rätt mycket om den:) blev glad när jag fick höra att du också är från turkiet. min fråga: du nämner mycket F i blogget är det någon i privat livet eller måste jag läsa om hela bloggen för att veta vem det är ?? sorry för att jag är så nyfiken:)

3 Sara:

skriven

Äh, det är egentligen ingen hemlighet. F = Filip som han gick i samma klass som då de studerade i Sundsvall. Känslor började väl antagligen spira och sedan är det dom två nu! Kärleken är fin den!

2 malin

skriven

vem är F??

4 Anonym

skriven

Vadå Filip? Hur länge har ni egentligen läst bloggen?

F är hans tjej, han har aldrig skrivit hennes namn och det respekterar jag. Varför ska han dela med sig hela sitt privata liv? Så ni som undrar vem F är så är det hans TJEJ!