Who is F?

Allmänt
God morgon! Har haft så mycket att göra de här senaste dagarna. Har jobbat kvällar, haft inskolningar, jobbat heldagar och allt, jag har helt enkelt haft mycket att göra de senaste dagarna och inte haft tid för datorn eller något annat. Men jag lever! :) Btw, alla som undrar vem F är så kan jag säga att jag inte vill dela så mycket av mitt privata liv här på bloggen. Men det är INTE Filip som många tror, hur skulle jag kunna umgås med honom när han är i Sundsvall och jag här? Så nej, F är en tjej och hon börjar inte ens på F utan jag valde det bokstaven just för att vägleda er fel! 

Annars har livet rullat på för min del, jobbar och tjänar in pengar. Tycker om mitt jobb, det är så lärorikt och intressant. Som jag skrev för några dagar sedan så är det sjukt hur mycket man lär sig där. Jag jobbade på akutmottagningen i somras och sedan nu från februari och varje dag som går så lär jag mig alltid något nytt. Men det är mycket kvar att lära sig vilket jag tycker är kul!! 
Sen har jag börjat träna och kört på så gott jag har haft tid och kunnat. Även det känns skönt att ha kommit igång med.

Men nu tänkte jag faktiskt inte skriva så mycket mer eftersom jag ska äta och sedan åka iväg och jobba kväll. Men det var trevligt att skriva ett inlägg som många av er har väntat på :).
Btw vann 2kg Toblerone igår på Heron City ;)
FerhatRobin @ Instagram

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Sara:

skriven

Hej ! vet du hur en arbetsskaeutredning går till?

(har letat men inte hittat svar någonstans) skulle uppsakatta om du svara :)

3 Ahmed:

skriven

Är det Filip du menar??!...

2 Sara

skriven

arbetsskadeutredning*

4 Kalle

skriven

AHMED: Han sa att F är en tjej, han är inte bög :P