Grattis!

Allmänt
Då var tävlingen avslutad och jag tackar er alla för era kommentarer och mail (då många inte kunde på något viss kommentera på bloggen). Jag har läst förstås igenom era kommentarer och mail och det är otroligt kul att höra hur inspirerande min blogg är och inte bara det att ni tycker att det är kul att läsa :). Som jag alltid har sagt, oavsett hur det går med en kurs så ska man ALDRIG ge upp, utan det är bara att kämpa på. I slutändan lönar det sig ;)

Men men, till vinnaren nu. Jag fick skriva ner alla på ett papper och lotta fram tio stycken, av de valde jag en och vinnaren blev..... *trumvirvel* ....... En tjej som pluggar på Mälardalens högskola och går i termin 3 och hennes namn är ELIN NILSSON! Stort grattis! :) All t du behöver göra just nu är att kontakta Vårdväskan.Se på [email protected] och skriv "Ferhat Tävling" som ämnet på mailet. Grattis ännu en gång men ni som inte har vunnit, fler tävlingar kommer inom kort :)

Btw Elin, skulle vara kul om du skickade en bild med produkterna du får som jag sedan kan lägga upp här på bloggen :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Margareta:

skriven

Grattis till Elin N


Bästa bloggen:D

2 Erica

skriven

Tråkigt att jag inte hittade din blogg i tid för att vara med i tävlingen, men grattis till Elin och kul att det kommer fler tävlingar. :)

Tror förresten att jag läste här ett tag för flera år sen, långt innan jag ens kom på idén att bli sjuksköterska. :)