REA på SVT

Allmänt
Kul att besöksstatistiken bara ökar för varje dag som går, speciellt de dagarna jag skriver ett inlägg. Måste bli duktigare på att blogga och skriva oftare inlägg än typ var tredje dag. Men det är i alla fall kul att folk hittar min blogg :)

Idag har jag som vanligt och hade även en inskolning med mig. Det är alltid kul att lära någon annan det jag kan och det gick jättebra. Vi hade en massa intressanta larm och bra team. Jag älskar mitt jobb helt enkelt!! På måndag är det då dags för inskolning för MIN del på medicinakuten. Ska vara där i 2 veckor och jag ser verkligen framemot det.
Hela helgen kommer spenderas framför mina gamla böcke. Känner att det är kanske bra att läsa nu inför inskolningen så man inte är helt lost när man står där :).

En bok jag rekommenderar er att skaffa om ni ska jobba inom akutmottagningen :)

Imorgon så kommer jag förhoppningsvis igång med tävlingen. Men eftersom att jag jobbar kväll imorgon, till 23, så beror det på hur jag mår och om jag är pigg. I VÄRSTA fall så startas tävlingen på lördag morgon, jag lovar!! Så vi hörs imon eller lördag, allt beror ju på hur jag mår imorgon :)

Btw, innan jag loggar ut tänkte jag svara bara på en kommentar jag fick häromdan:


SVAR: Ja, Micke från REA-programmet är min farbrors son så med andra ord är han min kusin :).
Micke och hans kollega :)

Kommentera inlägget här: