För exakt ett år sedan...

Allmänt
var det en dag jag aldrig kommer glöma. Det var nämligen den dagen jag då tog min sjuksköterskeexamen i Sundsvall. Jag kan inte fatta än att det har gått ett HELT år, sjukt! I februari har jag då jobbat på akuten i ett år och jag är grymt nöjd över mitt jobb. Jag vet att jag inte har valt fel yrke för inte kan man väl älska sitt jobb så mycket som jag gör? Hm, vet inte!
 
Klassen på examendagen! :)
 

Fille och jag på examendagen! :)

Jag har jobbat i 3 nätter nu och inatt blir det min 4:e. Hittills har det gått bra och jag tycker det är kul att jobba natt, det är nattpersonalen som gör att man tycker om att jobba natt. Så jag tror att jag kommer framöver försöka jobba så många nätter som möjligt. Men för många nätter är inte roligt heller, för hela dagen går åt att sova. Så det är ju inte så jätteroligt att vakna runt 16, äta "frukost" sedan strax innan jobbet försöka äta middag och sedan börja jobba, kl.21 till kl.7.15. Än så länge funkar det ;)

Jag har valt att ta paus från bloggen från och med idag då jag inte har så mycket tid att blogga eller lust. Vi får se när jag kommer tillbaka för att skriva inlägg, bäst är ju att ni kan följa mig via BlogLovin. Via det kommer ni få ett mail på e-posten när jag har skrivit ett inlägg eller följa mig på Instagram (heter FerhatRobin).
Så än så länge tackar jag för mig och det var kul att ni hundratalsläsare har följt med mig min resa genom utbildningen. Men en sak som är säkert är att jag kommer komma tillbaka nån dag för att fortsätta blogga. Vi kommer ju överens att jag ska försöka blogga tills jag blir ambulanssjuksköterska eller narkossköterska ;).

TACK ALLA! Vi hörs väl snart igen!!!! :)

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Erica:

skriven

Jag hoppas att det inte har hänt något. Tänkte eftersom den här bloggpausen kommer väldigt plötsligt. Du skrev tidigare att du skulle ha en ny tävling i början på nästa vecka, till exempel. Men hur som helst så ser jag fram emot då du kommer tillbaka igen! Ha det bra så länge!

2 Tess- en helt (o)vanlig morsa/tjej med väldigt speciella barn

skriven

Grattis på 1-årsdagen då =)