Bråk i Skärholmen

Allmänt
Tjenare alla läsare, då var man tillbaka :) hehe...

Idag var det så stressigt, jag åkte till Skärholmen för att köpa ett par skor, men jag hittade aldrig så jag åkte hem direkt. Sedan bestämde jag mig för att försöka åka till Nacka brandstation för att se om jag kan vägen, och det var inte så svårt, utan den låg nära busshållsplatsen.

Efter att jag kom hem från Nacka åkte jag ännu en gång till Skärholmen, för att min kusin från Örebro ville köpa skor så jag följde med honom. Han hittade inte heller några skor, så vi tänker gå till stan på fredag och köpa.

Men vet ni vad som hände i Skärholmen?? Jo, när vi kom till tunnelbanan så var det så att en svensk man kallade för en tjej, som jag känner, för hora. Tjejen blev arg och skrek och spottade på honom sedan. Efter att hon spotta gick mannen upp och slog till tjejen, då kom en annan kille och stoppade bråket. Sen kom väktare och de gjorde ingenting, de gick därifrån efter att hon lugnade ner sig.
Men så fortsatte mannen att prata, och det han sa nu var ''Jävla blatte'', och kille som tidigare stoppade bråket blev så rasande att han gick fram till mannen. Han var så j*vla nära på att slå mannen men killen's flickvän hann komma och stoppa. Därefter tog väktarna mannen och sen vet jag inte vad som hände därefter.

Detta var alltså min stressiga dag haha, fick gå hit och dit, så jobbigt haha :).

Nu sitter jag här och chattar, har tänkt och lägga mig tidigt idag för jag ska vakna imorgon kl.04.45 för efter en timme ska jag ta tåget. Som kanske vissa av er vet så ska jag ju praoa på Ambulans imorgon i Nacka kl.7 till kl.21.00 :D

Men nu får ni ha det bra, ska gå till farmor nu och sedan komma hem och lägga mig om ca 2 timmar så vi ses alla....ha en bra kväll =)
Ingen har kommenterat än bli den första!