NY TÄVLING

Allmänt
Nu är det dags och berätta om tävlingen. Den här gången är det faktiskt NI som bestämmer priset. Ni skriver på den HÄR SIDAN vad ni vill det ska vara för pris samt svaret på frågorna som har med tävlingen att göra. Det jag kan lova er är att priset kommer i alla fall inte bli biobiljett eller något sånt utan det är som sagt ni som bestämme priset. Vad det blir för pris får ni veta det när tävlingen har avslutas. Juste, tävlingen håller på i ca 2 veckor så alla gamla och nya läsare får chansen :).
Aja dags och skriva upp frågorna som har med tävlingen att göra. Viktigt att ni skriver rätt svar på frågorna och de som fuskar blir diskvalicerade.

Den här tävlingen kommer inte vara så svårt. Det enda man behöver är just att svara på 5 frågor som har med min blogg och mig att göra. Så för att hitta svaret kan ni ju använda ''Sök''-funktionen som finns på bloggen. Ni hittar den på högra sidan av bloggen under min profilbild. Så här ser den ut:


Aja här är frågorna:
1- Vad jobbar jag med just nu?
2- Vad ska jag bli i framtiden?
3- Hur många magic trick har jag lagt upp på bloggen? (Tips, titta under ''Magic trick''-kategorin)
4- Vilken tidning var jag med i för nästan ett år sedan? (Tips, kolla allra första inlägget jag skrev på bloggen)

Om du kan svaren på frågorna går du in på den HÄR SIDAN. Där skriver du ditt namn, e-post (så jag kan kontakta dig ifall du är vinnaren), vad du tycker priset ska vara samt vad svaret är på frågorna. Så lycka till alla.
NI MÅSTE SKRIVA I ALLA FÄLT PÅ HEMSIDAN DÄR NI SKA SKICKA SVARET

Nu ska jag gå och jobba, vi ses ikväll :). Lycka till som sagt :D
Läs 7 kommentarer eller kommentera du också!