Käkoperation

Allmänt
God morgon bloggen. Allt bra med er idag?

Vaknade för ett par timmar sedan och har bara suttit vid datorn och läst olika berättelser om käkoperation. Tandläkaren sa ju igår att jag kanske måste genom gå en operation för att min underbett ska bli normal. Så jag har som sagt titta lite runt i olika sidor och det låter som att det är en jobbig operation, jobbigare än när jag operarade näsan. Man får tex inte tugga något i 5 veckor, munnen hålls stängd med hjälp av ståltråd i några veckor och en massa annat. Man har dessutom slang i näsan för att få mat s.k. sondmat samt att slanget används för att suga upp ''kräket''. Det verkar som sagt en jobbig operation och denna får mig nu tänka riktigt ordentligt. Jag vet just nu inte om jag ska genom gå operationen för om jag gör det kommer jag få missa skolan i ca 1 månad. Så jag måste verkligen tänka igenom detta.

Aja ska inte tänka på det mer. Idag är det torsdag och jag har planerat att åka in till Skärholmen först och lämna min jacka. Sen ska jag se om jag hittar nån bättre jacka som är varmare och tjockare än den jag köpte förra veckan.
Senare ikväll ska jag på bröllop. Den börjar kl.16 men den här gången tänker jag gå till bröllop kl.20 för det är tråkigt när den börjar men typ vid kl.20 tiden är då det blir bra. Bröllopet kommer sedan hålla på framtill kl.00 som vanligt.
Den här gången är det en släkting till mig som gifter sig, Ekrem. Ni som har läst min blogg nu på länge vet säkert vem det är för jag har pratat om honom mycket på bloggen också. Jag jobbade dessutom med honom när jag jobbade på McDonalds.

Nu är klockan halv tolv så jag ska kanske sitta vid plugget en stund och sedan gå iväg till Skärholmen för att lämna jackan. Men jag bloggar senare på eftermiddag =).

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 elizabeth :D:

skriven

kolla gärna in min blogg och kommentera regelbundet! :D

3 Hanna:

skriven

tack så mycket! :) snacka om utbudet av kläder är bra här tillskillnad från sundsvall! hehe, jag vet det är helt mulet och regnit men det sägs ju att efter regn kommer solsken;) vi får hoppas på det!



du får ha det jätte bra du med, jag ska faktist till skärholmen idag! hehe, vi ses.

5 Jenny:

skriven

Hej! Det är absolut värt det även om en käkoperation är väldig jobbig. Jobbigare än vad man kan tro,jag kunde aldrig föreställa mig det skulle va så kämpigt,en lång process man får gå igenom, men ångrar det inte iallafall:) Ha det fint!!

7 josefine:

skriven

Tjena!:)

Gjorde min efterlängtade käkoperation för en månad sedan, hade med underbett, och jäklar vad de är värt det! Önskar dig lycka till och har lagt upp lite på youtube när jag ser ut som fan efter operationen med hopp att kanske kunna inspiriera andra :)

sök på: thejosefiines

2 nita

skriven

Cool blogg...

4 Arash

skriven

Jag har också underbett och måste genomgå en operation för att få det fixat. Jag ska nog göra det även om det är jobbigt, är säkert värt det i längden. Men vill få mer information förs. Kan du länka några sidor som du kollade på?

6 Hanna

skriven

Hej!

Jag har opererat min överkäke o det gick faktiskt mkt bättre än jag trodde. Resultatet blev jättefint o det var mest den första veckan som var jobbig, tycker absolut du ska göra de! Lycka till!!