Gordon

Allmänt
Nu har man pluggat i några timmar och det är dags för lite break. Hittills har plugget rullat på och man börja nu förstå alla psyokologer och deras teorier. Ändå så finns det en del saker man blandar ihop men jag tror om jag pluggar i några timmar till ikväll och sedan imorgon morgonen så kommer jag klara examinationen utan problem :). Har alltså examination imon kl.13.15 så jag har hela morgonen och förrmiddag på mig att plugga :D.

Jag var nyss ute på en promenad och sedan gick jag förbi ICA och köpte lite tacos grejer för jag ska nämligen för första gången laga tacos själv. Ska bli mysigt. Så efter examinationen ska jag fira att denna kurs är äntligen över, om man nu klarar, och att det ÄNTLIGEN är helg för mig :). Jag längtar nu till nästa kurs som börjar nästa vecka. Blir en massa metod övningar, så som venprovtagning, hjärt- och lungräddning och massa sånt. KUL!


MUMS
Juste, idag åt jag kebab med ris till middagen. Jag lagade alltså kebaben så tro nu inte att jag köpte det ute i kebabcity eller något sånt :).

Försökte spela Gordon Ramsay men jag lyckades kanske inte så bra. Haha

Ska ta en glass och äta samtidigt som jag tittar på TV en stund innan jag sätter igång med plugget. Blir inga fler inlägg idag så vi hörs imorgon ;).
Läs 4 kommentarer eller kommentera du också!