Stockholm

Allmänt
Är fortfarande kvar i Stockholm pga snövädret som har kommit till Stockholm. Nästan alla X2000 var inställda idag, i alla fall mitt tåg som skulle ta mig till Sundsvall. Så då fick jag stanna kvar idag och trodde att jag skulle ha en tråkig dag, vilket aldrig hände. Dagen började med att jag vaknade 10 med broshan för att åka till Uppsala. Vad tror ni hände? Jo, morbror hade tagit bilen och åkt till jobbet. Så vi ringde och han sa att vi kan ta bilen men då måste vi åka till Sollentuna.
Vi började ringa runt till kompisar o så för att fråga om nån kan köra oss till Sollentuna men ingen ville eller att de jobbade. Men efter två timmar hitta vi en äntligen. Vi åkte upp och hämtade bilen och sedan for vi till Uppsala för att shoppa lite. Blev tyvärr en kort vistelse i Uppsala och när jag var tillbaka i Sthlm gick jag på middag i Fruängen. Vi åt på nå Thai stället som var otroligt kallt, jag frös iaf. Men efter ett tag var jag tvungen att åka till Sollentuna för att hämta morbror, då jag hade bilen. Så nu sitter jag här, har packat klart och gör inte så mkt förutom att jag sitter vid msn, facebook och lyssnar på musik ;).
Juste, var på Sara's (Paki) bröllop i lördags vilket var kul. Tog inte så många bilder med min kamera för jag hade inte lusten och gå runt med kameran. Men några bilder har jag iaf, så här bjuder jag de:Andra dagar har jag haft det roligt och trevlig med nära och kära. Nästa gång jag kommer till Stockholm igen är antingen om två veckor eller om tre veckor. Längtar redan tillbaka, tröttnat så mycket på Sundsvall. Finns alltså inget och göra nästan :/. Men men, nu får jag avsluta inlägget. Vi hörs lite senare framöver ;)
Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!