Skyltmagasinet.se

Allmänt
I det här fina vädret är människor ute men för min del är jag inne och SOVER eller har sovit! Ja, det är faktiskt sant. Sen jag kom hem så har jag bara legat i sängen och sovit i timmar. Jag har varit helt enkelt sjukt trött pga att jag sov för lite inatt.

Idag var jag på en annan sektion så då var det dags för första av andra inskolningsdagen. Det gick som vanligt bra och man lärde sig mycket nytt. Så det var kul men det var inte lika mycket jobb som på andra sektionen jag brukar vara. Som ni kanske vet så har jag ju opererat näsan tre gånger men det har inte blivit bättre. Så idag frågade jag en ÖNH-läkare om han kunde titta till min näsa och de gjorde han. Slutade med att han skrev ut ett recept på nässpray. Lyxigt va?! :)

När jag kom hem såg jag att jag hade fått paket från Skyltmagasinet.se. Det innehöll två namnskyltar, ena är i vit färg och den andra i grön färg. Nu har man äntligen en riktig namnskylt där det står ''Undersköterska'' på. Kommer använda dessa skyltar bara den här sommaren för nästa gång när jag jobbar då jobbar jag ju som sjuksköterska och då är det en annan skylt jag ska ha. En skylt kostar 70kr men köper du två stycken så kostar det 100kr + frakt o.s.v så blir ungefär 124kr. Billigt och bra! :)

Läs 2 kommentarer eller kommentera du också!